Bana gıcık mısınız?

Ben konularına topluca cevap vereyim.
Normalde sana kalmış, sen kendini bilirsin derdim ama "saolun" yazmalar, soru cümlesi olan başlığa soru işareti koymamalar bursluluk sınavına çalışman için bir işaret.
Overclock da aynı şekilde, sana kalmış, sen (gerçekten anlıyorsan) bilirsin. Bilmiyorsan da ufak ufak oynayarak gidebilirsin. İnternette aynı karta yapılan overclocklara bakabilirsin.

Cevap almamanın asıl sebebi konu görülmemiştir ya da görenlerin verecek cevabı yoktur.

Bir ara Turbox ile alakalı konu açmıştım. Saolsun Technopat üyeleri güzelce linçlediler. Bende Turbox karşıtı oldum fakat o zamandan beri en fazla 1 kişi konuma cevap verdi.(açtığım konu sayısı 4-5) belki %90'ınız beni bilmiyordur ama gene de sormak istedim böyle bir şey var mı?

Hocam bazen çok acımasız olabiliyorlar. Düzgünce uyarmak ya da bilinçlendirmek yerine hemen linçliyorlar. Takmayın.

Ben konularına topluca cevap vereyim.
Normalde sana kalmış, sen kendini bilirsin derdim ama "sağ olun" yazmalar, soru cümlesi olan başlığa soru işareti koymamalar bursluluk sınavına çalışman için bir işaret.
Overclock da aynı şekilde, sana kalmış, sen (gerçekten anlıyorsan) bilirsin. Bilmiyorsan da ufak ufak oynayarak gidebilirsin. İnternette aynı karta yapılan overclocklara bakabilirsin.

Cevap almamanın asıl sebebi konu görülmemiştir ya da görenlerin verecek cevabı yoktur.

Baktığın için teşekkürler. Zaman ayırdığın içinde teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı