Bandicam ve Vegas Pro 13 Render Ayarları

PokerTrigger

Decapat
Ben Youtube'a başlayacağım ama bana en kaliteli Bandicam ve Vegas Pro 13 render ayarı lazım. 60 FPS olursa daha güzel ve akıcı olur. Videolarda kalite benim için çok önemli. Bunu halledersem Youtube'a başlayacağım. Önerilerinizin hepsini okuyacağım.

Video kaydedici olarak ekran kartınızın uygulamasını kullanmanızı öneriyorum. Başka bir seçenek ise OBS programını deneyebilirsiniz. Vegas Pro 13 programına gelirsek çözünürlüğü belirtirseniz yardımcı olabilirim. Ayrıca sistem özelliklerinizi yazarsanız daha kolay olur.

Sony Vegas Pro 15.0 kullanıyorum. Render ayarlarını manuel kişiselleştirdim. Ayarı istersen paylaşırım. Örnek 3 adet video: (render'lı)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Video kaydedici olarak ekran kartınızın uygulamasını kullanmanızı öneriyorum. Başka bir seçenek ise OBS programını deneyebilirsiniz. Vegas Pro 13 programına gelirsek çözünürlüğü belirtirseniz yardımcı olabilirim. Ayrıca sistem özelliklerinizi yazarsanız daha kolay olur.
Laptop kullanıyorum. Çözünürlük 1366x768. Ben 720p60 çekmek istiyorum. Ekran kartım Amd Radeon 7600M series. Cevapladığınız için teşekkürler
Sony Vegas Pro 15.0 kullanıyorum. Render ayarlarını manuel kişiselleştirdim. Ayarı istersen paylaşırım. Örnek 3 adet video: (render'lı)

Olur kardeş. Bandicam ve render ayarlarını at ve benim çözünürlüğüm 1366x768. Böyle kaliteli olurmu ?

1080p'ye ayarlaman için ham görüntü de 1080p olması lazım, yine 1080p yaparsın fakat en boy sorunu başgösterir. Ayar dosyasını bulabilirsem birazdan paylaşacağım.

Capture'ı Nvidia'nın GeForce Exprience'i ile alıyorum ve şu ayarlar da yapıyorum: (Dosyayı bulamadım, belkide yok ayarlar pek değişmediği için - Emin değilim) 60p alıyorum normalde. Bir arkadaş için 30p aldım diye son ayarı hatırlıyor.

vegassettings.png

Capture'ı Nvidia'nın GeForce Exprience'i ile alıyorum ve şu ayarlar da yapıyorum: (Dosyayı bulamadım, belkide yok ayarlar pek değişmediği için - Emin değilim) 60p alıyorum normalde. Bir arkadaş için 30p aldım diye son ayarı hatırlıyor.

vegassettings.png
Benim ekran kartım nvidia değil. Bandicam kullanıyorum. Obs kullanınca kasıyor.Lütfen bi şekilde bulurmusun ?

Denerim fakat belkide bu ayarda da render as yapıyor olabilirim. Custom setting dosyasını nereye oluşturuyor onu bilmiyorum.
Bir video linki vereceğim. Aynı ayarlar da render as yapılmış bir video. Upload'ın bitmesini bekliyorum daha doğrusu hem render hem upload. Paylaşacağım. Default ayarlarda birkaç birşeyi değiştirdim gibi geldi bana. Kalite çok iyi oluyor. Bu arada 30 kare hızında yüklüyormuşum. 60 kare hızında değişmiş. Kusura bakma yanlış bilgi verdim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı