Banka hesabı açmak için gerekenler nelerdir?

Merhaba arkadaşlar. Ailemin sürekli ertelemesi üzerine yarın tek başıma gidip banka hesabı açacağım. İş Bankası veya ziraat olacak. Acaba kimlik belgem dışında yanımda bulundurmam gereken bir belge var mı?
18 ve üstündeysen sadece kimlik yetiyor sanırsam fotokopiyi onlar çıkarıyor. 18 yaşı altındaysan çıkaramıyorsun.

Hocam sadece kimlik. Bu kadar. Bende geçen ay açtım. Hayırlı olsun.

18 yaşın üstündeyim. İkametgah filan demişler bazı kişiler onlar çıkaracak di mi? Birde ücreti var mı acaba hesap açmanın?
Ücreti yok hocam.

18 yaşın üstündeyim. İkametgah filan demişler bazı kişiler onlar çıkaracak di mi? Birde ücreti var mı acaba hesap açmanın?
Hesap açmanın ücreti mevcut değil. İkametgah olayını anlamadım sanırsam gerekmiyor. Ama gerekirse de e devletinden gösterirsin onlar çıkarır. Sonuçta onlar için 1 kişi 1 müşteri demek oluyor bana göre.

Teşekkürler hocam. Yarı hem ilçe kütüphanesine soracağım acaba eleman açığı var mı diye hem banka hesabımı açacağım. Eve gelince de iş aramaya başlarım.
Vay be hocam iş mi arıyorsunuz. Sizi buralarda böyle görür müydük hocam. YKS'da şansınız pek yaver gitmedi sanırım. İş için size yardımcı olabilirim bulamazsanız

Sen ne yaptın LCW ortamı iyi mi usta.

Bayağı iyi cumartesiden beri çalışıyorum. Depodayım zor ama ortam iyi muhabbet dönüyor. Şarkı falan açabiliyoruz istediğimiz gibi, o mağazadaki saçma sapan melodileri dinlemek zorunda değiliz :D. Tek kötü yanı sürekli ayaktasın ve oradan oraya koli taşıyorsun. Ama zamanla alışıyorsun. Ben 2,3 saat reyona çıktım kasaya da çıktım oralar aşırı yoğun vallahi orası çok zor ama depo rahat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı