Banka önerisi

edreac

Hectopat
Daha fazla  
Normalde aktif olarak Papara kullanıyorum fakat artık gelen para transferlerinden ücret kesmeye başladı ve aylık aynı yerden kart harcama sınırı vb. şeyler geldi. Banka olarak Yapı Kredi garanti var. Para transferlerinde ücret kesintisi yaşatmayan aylık kart harcama sınırı falan olmayan, kampanyaları olan. Enpara hariç önerdiğiniz banka ya da Papara gibi bir uygulama var mı? Ziraat Katılım düşünüyorum, nasıldır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuveyt'i önerebilirim. Ben İş Bankası ve garanti kullanıyorum şahsen ama çevrem Kuveyt kullanıp öneriyor. Ben üşendiğimden denemedim hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik ve stabilite açısından İş Bankası.
Denizbank da fena değil.
Ciasal islamsal ortamlara yönelmek güzel değil, bir de hacklenip duran WhiteBanq'a.

Bir tane de standart devlet bankasında hesabın olsun, para olmasına gerek yok, bazı ödeme ve durumlarda onlara ihtiyaç duyabilirsin; Vakıf, Ziraat V.b.

Normalde aktif olarak Papara kullanıyorum fakat artık gelen para transferlerinden ücret kesmeye başladı ve aylık aynı yerden kart harcama sınırı vb. şeyler geldi. Banka olarak Yapı Kredi garanti var. Para transferlerinde ücret kesintisi yaşatmayan aylık kart harcama sınırı falan olmayan, kampanyaları olan. Enpara hariç önerdiğiniz banka ya da Papara gibi bir uygulama var mı? Ziraat Katılım düşünüyorum, nasıldır sizce?
Hocam enpara kullanıyorum ve gayet memnunum neden enpara hariç dediğinizi öğrenebilir miyim merak ettim de.

Enpara senin için mantıklı ama sana önerim herhangi bir bankadan özellikle devletin himayeli bankalarından birine başvur kredi kartı alıp kullan ileride iş vb yardımı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı