Bankamatik kartında limit var mı?

Cyber75

Kilopat
Arkadaşlar İş Bankası bankamatik kartı için internet alışverişinde ve mağazada yapacağım alışverişlerde belirli bir limit var mı? Yoksa hesapta yeterli para varsa dilediğim tutarda harcama yapabilir miyim?

Ön ödemeli kartlarda var sadece diye biliyorum.

Ön ödemeli kartlarda var sadece diye biliyorum.
1683878965670.jpeg

Kart bu hocam.

Arkadaşlar İş Bankası bankamatik kartı için internet alışverişinde ve mağazada yapacağım alışverişlerde belirli bir limit var mı? Yoksa hesapta yeterli para varsa dilediğim tutarda harcama yapabilir miyim?

Günlük harcama limiti olabiliyor. Genelde 20-50 bin aralığında. Daha yüksek harcamalar için günlük harcama limitini artırmanız gerekebilir

Yani hocam medimarkt vb. mağazalardan limitsiz alışveriş yapabilirim değil mi? Çünkü uygulamadan bir ayar bulamadım sadece kredi kartında limit arttırma mevcut.

Yaparsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam limit arttırma seçeneği yok yalnızca kredi kartı limitini arttırabiliyorum.

Limit artırma kredi kartında olur zaten. Bankomat kartlarında limit olayı sadece günlük ATM'den para çekim sınırı şekilinde vardır o da 5 bin TL ile 7 bin TL arası bankaya bağlı değişiyor. Harcamada ve para yatırma da limit yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00