Bannerlord 2021 sizce vadedildiği gibi mi?

Oyun çıkalı aşağı yukarı 1 yıl olacak ve geçen sene çıkış yaptığında erken erişim sürecinin 2021'de tamamlancağı söyleniyordu. Oyunun ise sizce 1 yıllık güncelleme sürecinden sonra geldiği nokta yeterli mi? Taleworlds verdiği sözü tutabildi mi biz oyunculara?
İlk çıktığı sürüm ile karşılaştırırsak çok fazla yok kat ettiler.

Bunca yıl geliştirildi ve çıkışında tam sürüm bile değildi. Oynadığım zamanda gördüğüm şey Warband'in üstüne sadece grafik iyileştirmesiydi. Hiçbir beklentisi olmayan beni bile böyle düşündürebildiyse serinin hayranları epey kızgındır.

Oyun 8 yılda geliştirilmedi. 8 yılda hem motor hem oyun geliştirildi. Mount and Blade Warband'a çok uzun süreler gömmüş yani serinin bir fanıyım. Ne yazık ki sınavım yüzden yazın oynayabildim sadece ancak oynadığım kadarıyla oyun fena değil. Beklentilerimi karşılamadı ama gene de bir erken erişim oyununa göre değerlendirdiğim de iyiydi. Gelen güncellemelere bakıyorum bazen, gelecek olan özellikleri okudum. Şunu diyebilirim ki, tam sürüm çıktığın da güzel bir oyun göreceğiz.
Bunca yıl geliştirildi ve çıkışında tam sürüm bile değildi. Oynadığım zamanda gördüğüm şey Warband'in üstüne sadece grafik iyileştirmesiydi. Hiçbir beklentisi olmayan beni bile böyle düşündürebildiyse serinin hayranları epey kızgındır.
Mount and Blade serisi her zaman erken erişim ile çıktı.

Ben Steam'den 2 kere kaldırıp tekrar yükledim fakat açılır açılmaz 'faced a problem' hatasından crash yediğimden dolayı artık oynamaktan vazgeçtim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı