Bannerlord almaya değer mi?

Sparkyy

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games indirime girdi ve uzun zamandır almak istediğim ama bir yandan da bu kadar para değer mi diye sorguladığım Bannerlord hakkında sizlere danisacagim. Oyun almaya değer mi? Roleplay kısmı var mı ve varsa Türk yoğunluğu nasıl? Oyun hikayeli mi, tam olarak neler gerçekleştiriyoruz oyunda çok anlamış değilim açıkçası. Bu konseptteki oyunlara ilgiliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Epic Games indirime girdi ve uzun zamandır almak istediğim ama bir yandan da bu kadar para değer mi diye sorguladığım Bannerlord hakkında sizlere danisacagim. Oyun almaya değer mi? Roleplay kısmı var mı ve varsa Türk yoğunluğu nasıl? Oyun hikayeli mi, tam olarak neler gerçekleştiriyoruz oyunda çok anlamış değilim açıkçası. Bu konseptteki oyunlara ilgiliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun için sandbox denebilir diye düşünüyorum. Oyun sana bir hikaye veriyor, istersen hikayeye göre oynarsın, istersen de kendi hikayeni kendin yazabilirsin. Roleplay kısmı da bir FiveM kadar olmasa da canlı. Türü seviyorsan 330 TL'ye alınabilir.

Osman Gazi olup devlet kuruyorsunuz. Oyun çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim. Hikayeli değil ancak kendi yolunuzu seçtiğiniz takdirde diyaloglar vs. var. İstersen bir krallığa katılır komutan olursun istersen kendi devletini kurarsın tamamen sana kalmış.

Aslında oyunun kendisi 1 ise modlar işe girince 100 farklı oyun oluyor :D. Tamam farklı oyun demeyelim de olay çok fazla değişiyor. Mesela Game of Thrones modu var içinde ejderhası akgezeni falan var, tarihi modları var Osmanlı'sı Avrupa'sı var, daha eski tarihi mod var Selçuklu Bizans var daha da eskisi var roma hunlar vs. var.

Oyunun genel amacı şu 1 kişi olarak başlıyorsun oyuna, sonra ticaret, demircilik yaparak para kazanıyor, turnuvalara girip item ve ün kasıyorsun bu sırada topladın askerler ile haydut yağmacı kesiyor hem askerleri hem kendini geliştiriyorsun. Daha sonra ister krallık kur ister bir krallığa dahil ol kale/şehir fethet, fethettiklerini savun. Ordular topla meydan savaşları yap. Tabii bunları yaparken evlenip çoluk çocuğa karış ki ölünce klanını onlar devam ettirsin.

Arkadaşımın hesabından oynamıştım. Alınır. Ayrıca uzun zamandır indirim bekliyordum. Haber verdiğin için teşekkürler. :D

Eğer Ortaçağ tarzı oyunlara ilginiz varsa,kesinlikle almanızı öneririm. Oyundada şunlar var,kendi krallığınızı kurup büyültüyorsunuz daha çok şey var ama spoiler olur.

Hocalarım, cevaplarınız için çok teşekkür ederim oyun hakkında yeni bilgiler öğrendim. Bir diğer sorum ise şu olacak, oyunu Epic Games'ten alacağım için mod kurmada sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocalarım, cevaplarınız için çok teşekkür ederim oyun hakkında yeni bilgiler öğrendim. Bir diğer sorum ise şu olacak, oyunu Epic Games'ten alacağım için mod kurmada sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyuna modu ya Steam'den kuruyorum ya da bazı modları.
Şu siteden indirip uygun klasöre atıyorum çalışıyor. Epic'te atölye yoksa 2. yöntemle kurabilirsin.

Oyuna modu ya Steam'den kuruyorum ya da bazı modları.
Şu siteden indirip uygun klasöre atıyorum çalışıyor. Epic'te atölye yoksa 2. yöntemle kurabilirsin.
Steam'den kurulan modlarin sayfası var mıdır indirebilir miyim? Sorunsuz çalışır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı