Bannerlord bir çöptür

Ya arkadaşlar Mount and Blade oyunlarının temel prensibi budur zaten; kendini tekrar etmek. Bunu Warband'dan görüp ''umarım Bannerlord'da da aynısı olmaz.'' derseniz kendinizi boş bir umuda sürüklersiniz. Eğer oyun kendini tekrar etmezse bu bir Mount and Blade oyunu olmaz bakın aynı örnek AC oyunlarında da yaşandı AC Unity'ye ve AC Origins, Odyssey'e bakalım burada kimse AC Origins'e bir AC oyunu diyemez çünkü oyunun temel prensipleri suikastçiliğe yönelik değil. Aynı şekilde Bannerlord'da bu tarz olursa peki daha çok sevilebilir buna bir şey diyemem ama o zaman da Mount and Blade oyunu olmazdı. Mount and Blade oyunları vakit geçirmelik oyunlar yani aynı şeyleri yapmanız normal bir şey bazıları da ''Oyun Warband'dın grafikleri geliştirilmiş hali, çok şey getirilmemiş.'' demiş arkadaşlar oyun henüz erken erişimde bu birincisiydi, ikincisi ise Allah aşkına orta çağ ekipmanlarına sahip bir oyunun ışın kılıcı getirmesini mi istiyorsunuz yenilikten kastınız nedir? Belki bu mancınık sistemleri falan (yoksa getirilebilir çok oynamadım oyunu) geliştirilebilir böyle savaş esnalarında kaleler bu mancınık toplarıyla yıkılabilir bu tarz yenilikler güzel olurdu birde oyun 8 yıldır geliştiriliyor demişsiniz bildiğim kadarıyla bu 2 yıl içerisinde oyuna tekrardan başlandı yani çoğu şeyi bu 2 yılda tekrar değiştirmişlerdi ama emin değilim sadece böyle bir şey hatırlıyorum kesinlik yoktur çok ciddiye almayın yanlış hatırlıyor olabilirim.

Bunu dediğin kişinin bir developer olması ve oyunu 90 saat oynaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum, 8 yılda yapılan bir oyun deyince haliyle beklenti yükseldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadın galiba. Yenilik getirme amaçlı değil.
Hiç kitap okudun mu? İmaları anlamalısın.
Geliştirme aşamasında oyun geliştirilir adı nedir geliştirme aşaması kaç kitap okuduğumu sorgulayan bir insanın geliştirmenin ne olduğunu bilmemesi çok üzüyor beni. Ayrıca yalanlamadan sana şu yama notlarını da göstereyim. Benim kaç kitap okuduğumu bilemezsin ancak senin asla yama notlarını okumadığın çok belli oluyor hocam. Adı 'yama' olduğu için gelen her şeyin bir hatayı düzeltme amaçlı olmayacağını bileceğini düşünüyordum ancak bilmiyormuşsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_42.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_43.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_44.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…