Bannerlord bir çöptür

Bu sitenin newsfeedleri niye sürekli Bannerlord kötüleyen konularla geliyor karşıma? Kardeşim biraz pozitif ayrımcı olun şu Türk yapımlarına karşı bomboş yorumlarla sürekli kötülemeye çalışıyor aynı tipler.

Pozitif ayrımcı olamam oyun dandikse ve kendini tekrarlıyorsa dandikdir ve kötüdür yeni bir şey vermeden sürekli aynı şeyi yaptığımız oyun dandiktir Türk yapımcı olup olmaması umrumda değil bu oyunu Ubisoft yapmış olsaydı yine tavrım aynı şekilde olurdu.

Cidden ne kadar kişi kötü olduğunu düşünüyor? Benim de warband da +1000 saat var ama bannerlord almada kararsızım.

Cidden ne kadar kişi kötü olduğunu düşünüyor? Benim de Warband'da +1000 saat var ama Bannerlord almada kararsızım.

Benim de o kadar olmuşdur Warband'a. Bannerlord hakkında düşüncem şu şekilde. Oyun grafik anlamında güzel bir çağ atlamış kendi oyuna göre tabii ki de atlaması gerekiyor ama 8 yılda çıkan oyunda bu kadar bug olmaz ayrıca oyun daha kolay bir hal almış gibi duruyor. Bannerlord bana Warband iyi uğraşılmış bir DLC paketi gibi geliyor.

Cidden ne kadar kişi kötü olduğunu düşünüyor? Benim de Warband'da +1000 saat var ama Bannerlord almada kararsızım.

Warband 700 with fire and swordu 200 saat oynamış olarak bence Bannerlord alma. Tek artısı dövüş mekanikleri daha güzel, o kadar. Bannerlord'un neden rezil bir oyun olduğunu paragraf paragraf yazabilirim ama şu an üşeniyorum.

Diğerlerinin de dediği gibi oyunun olayı zaten kendini tekrarlamak Bannerlord'dan ne bekliyordunuz ki ayrıca bu oyunun arkasında dev şirketler yok bunu da unutmamak gerek, bildiğim kadarıyla oyun 2012'de duyurulmuş ama yapımına 2015'de başlanmış mod falan diyorsunuz oyun modlamak ve sıfırdan oyun yapmak aynı şey mi? Adamlar M&B 2 yapıyoruz dediler yaptılar tabii ki Warband'a benzeyecek. Bir de şey var hem Türklerin yaptığı oyuna çöp diyen hem de biz niye oyun yapmıyoruz diye ağlayan tayfa.

Açıkçası oyundan çok daha fazla şey beklerdim. Oyunda krallığını kurana kadar her şey okey. Rahat rahat oynuyorsun. Lakin krallık kurup birkaç kale fethettikten sonra oyun artık zevksiz bir hal alıyor. Sürekli tekrarlıyor kendini. Sadece bütün Kalradya'yı ele geçirme şeklinde ilerliyor. Bu durum Warband'da da sinirimi bozsa da Bannerlord'da bu soruna el atıp çeşitli aktiviteler getirileceğini düşünüyordum ama nafile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı