Bannerlord Hz düşme

chfumut

Hectopat
Daha fazla  
MB Bannerlord oyununda ayarlardan 60 Hz'yi seçip kaydediyorum, fakat tekrar ayarlara girince 50 Hz oluyor. Hep 50 Hz de kalıyor.
Üstelik her oyunda oyunu 60 FPS'ye sabitlesem de dalgalanma tearing oluyor
Bir de oyunu 1920x1080 alıyorum 60 Hz dönüyor kaydedip çıkıyorum tekrar gelince masaüstü çözünürlüğü olmuş ve 50 Hz. Ama masaüstü de 1920x1080.

Dalgalanma bende çok sık yaşamıştım. Oyun zaten erken erişimde.
her oyunda oluyor genellikle D. pc daha 2 haftalık ama monitorum kötü biraz
Steam'den aldıysanız başlatma seçeneklerine -freq 60 yazar mısınız?
tamam yazdım ama oyun güncelleniyor daha şimdi aldım ne güncellemesi bu
Steam'den aldıysanız başlatma seçeneklerine -freq 60 yazar mısınız?
işe yaramadı

MB Bannerlord oyununda ayarlardan 60 Hz'yi seçip kaydediyorum, fakat tekrar ayarlara girince 50 Hz oluyor. Hep 50 Hz de kalıyor.
Üstelik her oyunda oyunu 60 FPS'ye sabitlesem de dalgalanma tearing oluyor.
Bir de oyunu 1920x1080 alıyorum 60 Hz dönüyor kaydedip çıkıyorum tekrar gelince masaüstü çözünürlüğü olmuş ve 50 Hz. Ama masaüstü de 1920X1080.

Oyunu silip tekrar kur bende de aynı sorun olmuştu sildikten sonra belgeler kısmındaki dosyayı ve kurduğun yerdeki dosyaları elle ara ve sil yoksa sorun gitmiyor.

Oyunu silip tekrar kur bende de aynı sorun olmuştu sildikten sonra belgeler kısmındaki dosyayı ve kurduğun yerdeki dosyaları elle ara ve sil yoksa sorun gitmiyor.

Pencereli tam ekrana aldım geçti akat oyunda aşırı yırtılma var. FPS sabitlesem de yırtılıyor sabitlemesem de çok kötü ne yapabilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı