O ilk 3 kutucuk işaretlenmiyorO modlar diğer modların çalışmasını sağlamak için yapılmış olan uyumluluk modları. Kırmızı ünlem işaretinde de yapımcı firma (TaleWorlds), modun ne olduğunu ve ne içerdiğini belirleyemediklerini ve bu tür modlardan sorumlu olmadıklarını belirtiyor.
Yani o bir hata değil, sadece bir uyarı. İndirdiğiniz çoğu modda zaten bu kırmızı ünlem işareti gözükür. Bende de var aynısı.
Yanındaki kutucuğa tıklayarak gönül rahatlığıyla etkinleştirebilir ve oyunu oynayabilirsiniz.
Sürüm ile ilgilidir diye tahmin ediyorum. Modların en son sürümünü sitesinden indirip tekrar deneyin.O ilk 3 kutucuk işaretlenmiyor
Sürüm ile ilgilidir diye tahmin ediyorum. Modların en son sürümünü sitesinden indirip tekrar deneyin.
Bu arada 4 ana uyumluluk modlarından en önemlisi olan "Harmony" modunu indirmeyi unutmuşsunuz.
@610689 Çözebildiniz mh
Bütün sürümleri denedim ama olmadı vortexden denemeyi düşünüyorumSürüm ile ilgilidir diye tahmin ediyorum. Modların en son sürümünü sitesinden indirip tekrar deneyin.
Bu arada 4 ana uyumluluk modlarından en önemlisi olan "Harmony" modunu indirmeyi unutmuşsunuz.
@610689 Çözebildiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.