Bannerlord Realm of thrones modu kurulmuyor

Masterkenobii

Hectopat
Daha fazla  
YouTube'da bulunan hiçbir video işe yaramadı. Oyunda Epic Games üzerinden oynuyorum. Hem Vortex hem manuel denedim ama sadece rot content dosyası gözüküyor.

Lütfen bana realm of thrones 6.0 kurmak konusunda yardımcı olun. Nexus'tan Vortex kullanarak indirdim. Sürümüme uygun olan realm of thrones 6.0 bu. Nexus'ta dosyanın içeriğine baktığımda ROT-Content ROT-Core ROT-Map ve ROT-Dragon dosyaları var. Fakat ben 2 defa indirdim sadece ROT-Content dosyası mod listesinde gözüküyor ve oyun modu açmıyor. Lütfen bana nasıl yapacağım konusunda yardımcı olur musunuz ?

Lütfen bana realm of thrones 6.0 kurmak konusunda yardımcı olun. Nexus'tan Vortex kullanarak indirdim. Sürümüme uygun olan realm of thrones 6.0 bu. Nexus'ta dosyanın içeriğine baktığımda ROT-Content ROT-Core ROT-Map ve ROT-Dragon dosyaları var. Fakat ben 2 defa indirdim sadece ROT-Content dosyası mod listesinde gözüküyor ve oyun modu açmıyor. Lütfen bana nasıl yapacağım konusunda yardımcı olur musunuz ?
Harmony vs. modları kurdunuz mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya bakın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı