Bannerlord şimdi mi alınmalı yoksa yaz indirimi beklenmeli mi?

Zacsha

Hectopat
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Mount & Blade : Bannerlord şu an Steam'de 120 TL. Sizce şimdi alınır mı yoksa 1 saat bekleyip yaz indirimlerinde belki daha az düşer deyip beklemeli miyim? Sizce 120'den aşağı düşer mi?

1 saat sonra yaz indirimi başlayacak bekleyin paranıza yazık olur

Şimdi alsam zaten hemen oynayamam. Sizce daha az düşerse iade edip almak mantıklı mıdır?

Seni çok seviyorum der isen GTA V barındıran Epic hesabı yanında kupon yani 60 TL'ye alacaksınız .

1 saat sonra yaz indirimi başlayacak bekleyin paranıza yazık olur
Bende bunu diyorum işte. İade etmek diye bir şey var bildiğiniz üzere. Fiyat 120'den aşağı düşerse iade edip tekrardan alacağım. Sizce mantıklı mıdır?

Bende bunu diyorum işte. İade etmek diye bir şey var bildiğiniz üzere. Fiyat 120'den aşağı düşerse iade edip tekrardan alacağım. Sizce mantıklı mıdır?
oyun indirime girdikten sonra iade edemiyorsun. Yani ben aldınkta sonra indirime girdi iade edemedim.

Oyunu iade et sana kuponlu Epic hesabı vereceğim oradan 60 TL'ye satın alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…