Şimdi alsam zaten hemen oynayamam. Sizce daha az düşerse iade edip almak mantıklı mıdır?Belli olmaz bekleyiniz.
Şimdi alsam zaten hemen oynayamam. Sizce daha az düşerse iade edip almak mantıklı mıdır?
Bende bunu diyorum işte. İade etmek diye bir şey var bildiğiniz üzere. Fiyat 120'den aşağı düşerse iade edip tekrardan alacağım. Sizce mantıklı mıdır?1 saat sonra yaz indirimi başlayacak bekleyin paranıza yazık olur
oyun indirime girdikten sonra iade edemiyorsun. Yani ben aldınkta sonra indirime girdi iade edemedim.Bende bunu diyorum işte. İade etmek diye bir şey var bildiğiniz üzere. Fiyat 120'den aşağı düşerse iade edip tekrardan alacağım. Sizce mantıklı mıdır?
Gerçekten mi? Yeni öğrendim çok teşekkürler fakat indirime girer mi tekrardan yaza özel?oyun indirime girdikten sonra iade edemiyorsun
Bende bunu diyorum işte. İade etmek diye bir şey var bildiğiniz üzere. Fiyat 120'den aşağı düşerse iade edip tekrardan alacağım. Sizce mantıklı mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.