Çözüldü Bannerlord "unable to initialize Steam API" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

baristahtasiz

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2020
Mesajlar
228
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar ben bugün normal bir şekilde Bannerlord girecektim güncelleme gelmiş güncelleme bitince de dersim başladı derse girdim teneffüs olunca gireyim dedim ancak "unable to initialize Steam API" sorunu verdi Epic Games'ten oynuyorum. (Steam açık mı diye sormayın açık.)
 
Çözüm
Ne zaman yama ile düzeltecekler haberiniz var mı? Ya da düzeltecekler mi?

Gelmis sabah sanırım. Şu an oyuna giriyorum ve hata vermedi.


Selamlar, herhalde bu gece yamayı halletmisler. Sorun çözüldü. Konu kapansın. Herkese yardımı veya olmayan yardımı için teşekkürler.
Aynı sorunu alıyordum Chickadee klasörünü yedekledim ve yedekten .epstore klasörünü sildim. Oyunu Epic Games\Chickadee\bin\Win64_Shipping_ClientTaleWorlds.MountAndBlade.Launcher.exe dosyasından açtım ve oyun açıldı. Lakin Steam'den oynuyormuş gibi gözüktüm bunu yapınca. Garanti bir çözüm olmayabilir çünkü arkadaşımın kütüphanesinden oynuyor gibi de gözüküyor olabilirim şu an. O yüzden tam bir çözüm olduğunu düşünmüyorum.
 

Denedim, oldu. Teşekkürler.
 

Sabahtan beri çözüm arıyordum çok teşekkürler dostum...
 

Şuana ortak bir sorun var Epic Games bunu düzeltene kadar gecici çözüm istiyorsan oyunun korsan sürümünün içindeki Steam API dosyasını oyunun kurulu oldugu yere at orijinal dosyasının adının sonuna orijinal diye ekle ortak sorun düzelince korsan sürümden attıgın Steam apiyi siler orjinalle devam edersin.
 
Baylar bayanlar,
Sevinin çünkü bu hepimizde ve aynı vakitlerde olmuş. Bugün bir güncelleme geldi 2 GB'lik ve güncellemeden sonra açmaya çalıştığımda bu oldu. Sorunun çoğu oyuncuda olduğuna eminim. Yarına düzeltirler inşallah.
(Silip tekrar yüklemeyi denedim olmadı. İnterneti kısıtlı olan arkadaşlarımız boşuna denemesin)
 
Verdiği link indirdim, attım. API dosyası yedeğini alın. Oyun açıldı bende, teşekkürler.
 
Verdiği link indirdim, attım. API dosyası yedeğini alın. Oyun açıldı bende, teşekkürler.
Linkteki dosyayı hedefteki ile değiştir diyorum, yönetici izni istiyor. Onaylıyorum, sonra tekrardan uyarı geliyor yönetici izni gerek diye. Nedeni nedir?
 
Bu sıkıntı ne zaman düzelir? Kafayı yiyeceğim. O kadar para verdik oyuna, oynayamıyoruz. Mail falan attım. Bakalım ne olacak?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…