Bannerlord'a Türkçe dil desteği geldi!

Alitasbasi67

Decapat
Katılım
22 Ağustos 2018
Mesajlar
463
Çözümler
1
Gördüğünüz gibi son anda Türkçe dil desteği getirdiler, firmayı tebrik ederim.
Screenshot_2020-03-30-14-02-42-743_com.android.chrome.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sonunda. Kalradya, vaziyet al geliyorum! Warband'da 10000 dinarlık baharatımı çalan haydutun sövdüğüm atasını bulup önce döveceğim, sonra sövdüğüm için özür dileyeceğim.
 
Zaten az önce birinin Twitch yayınında oyunun yapımında çalışan birine sormuşlardı Türkçe dil desteği var mı diye. Sürpriz olsun demişti.
 
Şahsen bana Türkçe altyazı yeterli, bu oyuna hiçbir şekilde Türkçe seslendirme getireceklerini düşünmüyorum, eğer getirirlerse tekrar onları tebrik ederim.
 
Ne gerek var ki?

Neden olmasın ki? Normalde diğer oyunlarda bırakın seslendirme desteğini, birçok kişi Türkçe arayüz ve altyazı desteği için çırpınıyor, bir de bu oyun bizim milletin geliştirip ürettiği, hatta uluslararası düzeyde yer edinmeye aday bir yapım. Haliyle ister istemez doğal olarak bu desteğin gelmesini Türk insanı olarak en temel hakkımız olarak görüyoruz. Fazla mı sizce?
 
Teşekkür ederim Türkçe dil desteği çıkana kadar satın almayı düşünmüyordum çok fazla beklememe gerek kalmadı 😂 peki daha önce Mount Blade oyununa sahip olan birisi olarak bu indirimden nasıl yararlanacağım bilgisi olan var mı?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı