Bannerlord'da barış yapılamıyor

Ya sorun yok en kötü hepsini yiyip bitirecez bu arada buraya attığımda 5 düşman vardı 7 oldular

Şu oyunda oto asker sistemi bir gelse nasıl mutlu olacağım 400 saat oynadım ama tekrar oynamak istiyorum bu aşamalarda asker toplayıp yetiştirmesi çok yorucu geliyor. Üstüne herkes savaş açmışken.

Hocam zirve de olanın düşmanı çok olurmuş demek ki sizin egemenliğinizi bitirmek istiyorlar. Hocam sizde ölüm açık mı?
Açmamak gibi bir hata yaptığım için şu gördüğün 87 tane lord esiri olan Lageta'ya 600 kişilik garnizon yığdım. (Şaka yapmıyorum tutsakların hepsi lord.)

Şu oyunda oto asker sistemi bir gelse nasıl mutlu olacağım 400 saat oynadım ama tekrar oynamak istiyorum bu aşamalarda asker toplayıp yetiştirmesi çok yorucu geliyor. Üstüne herkes savaş açmışken.
Evet o biraz yorucu ama bir kez son seviye askerler yaptıktan sonra kolay kolay ölmüyorlar.

7 krallıkla savaşırken ölmesinler de görelim. Sizin durumun özeti bu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Size şöyle söyleyeyim 7 krallığın gücünü toplasanız şu an bir Batanya gücü yapmıyor, yani o yüzden yeni asker bile alsam çok zorlamıyorlar

Hocam sonradan açılıyor diye biliyorum ya. Yerinizde olsam en başta açardım da ha adrenalinli olur.

Hocam sonradan açılıyor diye biliyorum ya. Yerinizde olsam en başta açardım da ha adrenalinli olur.
Yok açılmıyor, yeni gelen güncellemelerde engellediler.
Yok açılmıyor, yeni gelen güncellemelerde engellediler.
Zaten açabilsem Caladog'u krallıktan atıp direk idam eder Batanya hükümdarlığını alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…