Bannerlord'da ne yapılır?

Hocam nasıl kuracağı bir tımara falan sahip olmadan?
Bunu şöyle çözebilirsin. Kendi ordunu güçlendir önce ve daha sonra isyan eden şehirleri takip et. Bu şehirler genelde garnizon ve erzak açısından kötü olur. İsyan eden şehirlerin klanıyla savaş halinde değilsen savaş aç ve şehri kuşatarak al. Bu yöntemle bir tımar sahibi olabilirsin.

Bunu şöyle çözebilirsin. Kendi ordunu güçlendir önce ve daha sonra isyan eden şehirleri takip et. Bu şehirler genelde garnizon ve erzak açısından kötü olur. İsyan eden şehirlerin klanıyla savaş halinde değilsen savaş aç ve şehri kuşatarak al. Bu yöntemle bir tımar sahibi olabilirsin.
Tamam hocam deneyeceğim

Hocam lord çekmeyi önermemişler mantıklımı @Herolynx53

Son düzenleme:
Tamam hocam deneyeceğim

Hocam lord çekmeyi önermemişler mantıklımı @Herolynx53
Krallığını kurduğunda lordlar yokken kendi yararına göre politikalarını belirleyebilirsin. Yoldaşlarına klan kurup lord yapabilirsin. Krallığını büyütmek ve güçlenmek için lord çekmelisin. Yoksa güçlenmene ihtimal çok yok. Ne kadar çok lordun olursa o kadar ordu kurma kapasiten olur. Diğer krallıklar ile lordun olmadan baş etmen imkansız.

Bir lordun kellesini aldığında onunla dost olan tüm lordlarla ilişkin düşüyor. Lord çekme olasılığını çok düşürüyor maalesef.

Aynen hocam o da sıkıntılı benim aram herkesle kötüydü😂 hiç dostum falan yoktu vallahi.

Hocam bir de bu kelle işinde bir sıkıntı daha var lordları bulamıyorsun. Hep bir yerde tutsak falan filan oluyorlar veya da haritada sürekli dolanıyorlar saatlerimi harcıyordum anca öyle bitirdim 150 saat sürdü benim tüm haritayı almam.

Ben hocam genelde örneğin iki büyük kralın savaşa girmesini bekliyordum kazanan tarafla konuşup tüm esirlerini alıyordum 10-15 tane lordun tek seferde kellesini almış oluyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı