Bannerlord'da ne yapılır?

Aynen hocam o da sıkıntılı benim aram herkesle kötüydü😂 hiç dostum falan yoktu vallahi.

Hocam bir de bu kelle işinde bir sıkıntı daha var lordları bulamıyorsun. Hep bir yerde tutsak falan filan oluyorlar veya da haritada sürekli dolanıyorlar saatlerimi harcıyordum anca öyle bitirdim 150 saat sürdü benim tüm haritayı almam.

Ben hocam genelde örneğin iki büyük kralın savaşa girmesini bekliyordum kazanan tarafla konuşup tüm esirlerini alıyordum 10-15 tane lordun tek seferde kellesini almış oluyordum.
Sen bayağı kelle avcısı rolünü üstlenmişsin. :D

Hocam ben harbiden kelle avcısı olmuştum oyunda kimse kalmamıştı herkesi öldürmüştüm.
Kolaylık sağlıyor aslında ama benim için gerçeklikten biraz uzaklaştırıyor. Ben biraz savaşmaktan yanayım. Savaş alanında kellesini almak daha sarıyor bence.

Kolaylık sağlıyor aslında ama benim için gerçeklikten biraz uzaklaştırıyor. Ben biraz savaşmaktan yanayım. Savaş alanında kellesini almak daha sarıyor bence.

Aynen o da doğru vallahi hocam diplomasiyle falan uğraşmak gerçek bir krallık yönetmek kulağa gerçekten hoş geliyor. Belki yeni bir kayıt açıp o tarz bir oynayış yapabilirim bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı