Banyo Kazası

Benim boksör kırığı aklıma geldi Doktorların her ihtimali düşünüp ona göre hareket etmesi gerekiyor o yüzden davranışı normal. Polisle konuşup hallediyorsun. Yani olayın öyle olmadığını polise söylersen sıkıntı olmuyor. İfadem alındı derken ? Polis soru sordu ama cevaplarını bir kağıda filan yazdı mı ? Yazdıysa karakola çağrılabilirsin, ailende durumu anlatırsa sıkıntı olmaz.
Yalnız bir şey aklıma geldi de eğer kağıda yazdıysa savcı çağırıp olayı sorabilir orada kapanır konu.

İzlediğim filmlere dayanarak kriminal birimi senin kesilen malum bölgeni detaylıca inceler.
Mermer mi bıçak mı olduğu orada anlaşılır ama mermer olduğu çok belli.
Bıçak ne arar banyoda ?

İfademde herhangi bir şahsiyetten şikayetçi ve davacı mısın diye soruldu, bende şikayetçi ve davacı olmadığıma dair imzamı çaktım Emin olay burada sonlandı arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Bu arada 3 dikiş atıldığını sanıyordum ama bu gün dikişleri aldırırken 5 dikiş atılmış olduğunu söyledi hemşire, malum yer sonuçta göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…