Chest supported row varmış zaten. Dirsekler geniş açıda olsun yeter öbür türlü kanat odaklı olur. Barbell row kadar abartılan bir hareket görmedim. İyi bir hareket değil. Herkese dayatıyorlar temel hareketmiş, güçlenmek için şartmış zart zurt.
Chest supported row varmış zaten. Dirsekler geniş açıda olsun yeter öbür türlü kanat odaklı olur. Barbell row kadar abartılan bir hareket görmedim. İyi bir hareket değil. Herkese dayatıyorlar temel hareketmiş, güçlenmek için şartmış zart zurt.
Wide grip cable row a ne diyorsunuz hocam? Salonda row makinesi yok barbell row, lat puldown, seated cable row ve rope pullover yapıyorum ben. Sırtın öbür gününde de barbell row yerine dumbell row yapıyorum daha kanat odaklı şekilde gerisi aynı.
kemer kullanıp düzgün eğilmeme rağmen 1.88 boyla yine belim ağrıyo row makinesi chest supportlu veya dumbell row öneririm ya da kabloyla V halatla yapılan bisey vardı.
Sonuç olarak hangi hareketlerle devam edeyim hocam ve iki sırt gününde de aynı hareketleri dönmek mi daha mantıklı bir derinlik bir genişlik tarzı bölmek mi?