Barbell Row yapılmalı mı?

• Konuyu başlatan vaxq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 617

vaxq

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Hiç adam akıllı yapmayı denemedim, sırt için lat pulldown barfiks chest supported row yapıyorum, bunu da eklemelimiyim?

Chest supported rowla aynı işlevde, eklemenize gerek yok, illa antrenmanı yükseltmek istiyorsanız set sayınızı arttırabilirsiniz.

Hiç adam akıllı yapmayı denemedim, sırt için lat pulldown barfiks chest supported row yapıyorum, bunu da eklemelimiyim?
Chest supported row varmış zaten. Dirsekler geniş açıda olsun yeter öbür türlü kanat odaklı olur. Barbell row kadar abartılan bir hareket görmedim. İyi bir hareket değil. Herkese dayatıyorlar temel hareketmiş, güçlenmek için şartmış zart zurt.

Chest supported row varmış zaten. Dirsekler geniş açıda olsun yeter öbür türlü kanat odaklı olur. Barbell row kadar abartılan bir hareket görmedim. İyi bir hareket değil. Herkese dayatıyorlar temel hareketmiş, güçlenmek için şartmış zart zurt.
Direk aletiyle yapıyorum, ben ayarlamıyorum dirsekleri.

Wide grip cable row a ne diyorsunuz hocam? Salonda row makinesi yok barbell row, lat puldown, seated cable row ve rope pullover yapıyorum ben. Sırtın öbür gününde de barbell row yerine dumbell row yapıyorum daha kanat odaklı şekilde gerisi aynı.

Son düzenleme:
Wide grip cable row a ne diyorsunuz hocam?
Yapılabilir daha iyi olur evet. Çoğu üst sırt hareketi barbell row'dan iyidir vallahi 😀
Bir önerim de şu: Yeniden Yönlendirme Bildirimi
Güzel bayağı.
Sırtın öbür gününde de barbell row yerine dumbell row yapıyorum daha kanat odaklı şekilde gerisi aynı.
Aslında gerek yok zaten 3 tane kanat hareketi var. 2'si zaten aynı şey. Saggital planda yani üst kanat odaklı. Dumbell row da öyle.

Bunu denedim de pek verim alamadım bir de malum salon kalabalık smith machine ve bench aynı anda boş bulmak imkansıza yakın.

Aslında gerek yok zaten 3 tane kanat hareketi var. 2'si zaten aynı şey. Saggital planda yani üst kanat odaklı. Dumbell row da öyle.

Sonuç olarak hangi hareketlerle devam edeyim hocam ve iki sırt gününde de aynı hareketleri dönmek mi daha mantıklı bir derinlik bir genişlik tarzı bölmek mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı