Tamam teşekkür ederim.Chest supported rowla aynı işlevde, eklemenize gerek yok, illa antrenmanı yükseltmek istiyorsanız set sayınızı arttırabilirsiniz.
Chest supported row varmış zaten. Dirsekler geniş açıda olsun yeter öbür türlü kanat odaklı olur. Barbell row kadar abartılan bir hareket görmedim. İyi bir hareket değil. Herkese dayatıyorlar temel hareketmiş, güçlenmek için şartmış zart zurt.Hiç adam akıllı yapmayı denemedim, sırt için lat pulldown barfiks chest supported row yapıyorum, bunu da eklemelimiyim?
Direk aletiyle yapıyorum, ben ayarlamıyorum dirsekleri.Chest supported row varmış zaten. Dirsekler geniş açıda olsun yeter öbür türlü kanat odaklı olur. Barbell row kadar abartılan bir hareket görmedim. İyi bir hareket değil. Herkese dayatıyorlar temel hareketmiş, güçlenmek için şartmış zart zurt.
Üst sırt için yana açabilirsin dirsekleri.Direk aletiyle yapıyorum, ben ayarlamıyorum dirsekleri.
Chest supported row varmış zaten. Dirsekler geniş açıda olsun yeter öbür türlü kanat odaklı olur. Barbell row kadar abartılan bir hareket görmedim. İyi bir hareket değil. Herkese dayatıyorlar temel hareketmiş, güçlenmek için şartmış zart zurt.
Yapılabilir daha iyi olur evet. Çoğu üst sırt hareketi barbell row'dan iyidir vallahiWide grip cable row a ne diyorsunuz hocam?
Aslında gerek yok zaten 3 tane kanat hareketi var. 2'si zaten aynı şey. Saggital planda yani üst kanat odaklı. Dumbell row da öyle.Sırtın öbür gününde de barbell row yerine dumbell row yapıyorum daha kanat odaklı şekilde gerisi aynı.
Bir önerim de şu: Yeniden Yönlendirme Bildirimi
Aslında gerek yok zaten 3 tane kanat hareketi var. 2'si zaten aynı şey. Saggital planda yani üst kanat odaklı. Dumbell row da öyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.