Bardak incelemesi

Güzel bardakmış hocam. Güle güle kullanın.

Maalesef. Konu "Mizah ve Eğlence" bölümünde. Çok sinirlendiyseniz raporlayarak sorununuzu bildirebilirsiniz.
Hayır Hayır! Siz yanlış anladınız. Ben eğlendim. Mizah bölümünde olduğunu biliyordum. Gerçekten Technopat üzerinde öyle bir Blog var:

Ben bölümü inceleme olarak seçtim. Moderatör arkadaş buraya almış. Yani onun suçu diyebiliriz. Bu arada kusura bakmayın yanlış anlamışım.

Gercekten cok aciklayici ve guzel bir inceleme olmus efendim en yakin zamanda bu bardagi alacagim.

Hocam bardak su sızdırıyor driverleri güncellesem düzelir mi?
300 ml Paşabahçe cam bardak.

Bu bardağı kullanınca sinir oluyorum, suyu dolduruyorum içiyorum susuzluğum gitmiyor. 5-6 kere su doldurup içince kendime geliyorum
Alıntıdaki mesaj gibi sorunlar yaşayan kullanıcılara önerim yükseltme yapmaları olacaktır. Bu bardakta 32 GB'lık bir SSD bulunuyor. Bunu 250 GB SSD ile değiştirip yanına 1 TB WD Blue HDD ilave ederseniz bardağınız bir damacanaya dönüşebilir. Ben şimdilik 250 GB Samsung HDD ile biraz yükseltme yaptım bardağıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…