Barfiks çekebilmek için program önerisi

huseyincan33

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba ben normal şınavda 20 tekrarı geçiyorum. Elmas şınavım 10 tekrar üzerinde, aynı zamanda decline içinde geçerli. Pike şınavı yaparken de öyle 10 tekrarı rahatlıkla çıkarıyorum ama barfiksim 1-2 bile zor çıkıyor. Program oluşturmada bana yardımcı olabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Negatif barfiks yapabilirsin, direnç lastiği ile kilonu biraz azaltabilrsin. İkiside barfiks çekmede ki kas gruplarını çalıştıracak bir yerden sonra barfiks sayın artar.

Dostlar merhaba ben normal şınavda 20 tekrarı geçiyorum. Elmas şınavım 10 tekrar üzerinde, aynı zamanda decline içinde geçerli. Pike şınavı yaparken de öyle 10 tekrarı rahatlıkla çıkarıyorum ama barfiksim 1-2 bile zor çıkıyor. Program oluşturmada bana yardımcı olabilirler mi?

Barda asılı kalarak barfiks sayını arttırabilirsin benim için en yararlı hareket oydu.

Barda asılı kalarak barfiks sayını arttırabilirsin benim için en yararlı hareket oydu.
Hocam birazda sanki grip şekli ve zayıf olduğu kas grubuna bağlı, dediğiniz gibi eğer ön kol kasları zayıf ise genel olarak benimde ön kol için en çok etkisini gördüğüm egzersiz barda asılı kalmak.

Hocam biraz da sanki grip şekli ve zayıf olduğu kas grubuna bağlı, dediğiniz gibi eğer ön kol kasları zayıf ise genel olarak benim de ön kol için en çok etkisini gördüğüm egzersiz barda asılı kalmak.

Genelde barfiks çekememenin nedeninin ön koldan dolayı olduğunu düşünüyorum hocam o yüzden önerdim.

@TheOjnan Hocam kesinlikle haklılık payın var ama barda asılı kalma kilo ile çok alakalı. Ben kendi tecrübeme göre biceps sırt omuz kanat ve benzeri grupların grip türüne göre daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çok kilolu birisi değilsen bence en az 10-15 tane barfiks çekmeye yetecek kadar asili kalırsın diye düşünüyorum. (Ben bu konuda sorun yaşamadığım için de böyle gelebilir)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı