Barfiks nasıl çekilir?

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Eskiden hiç şınav çekemezdim, 1-2'den sonra yığılırdım yere. Şu an fazla olmasa da ortalama 10-15 arası çekiyorum. Bunun gibi barfiks de yapmak istiyorum. Kolda güç var, yağlıyım ama kasım var yani. Yarıya kadar zıplayıp anca öyle kalkabiliyorum, sonra aşağı indikten sonra gelmiyor. Bir daha büyük ihtimalle kaslar vücudu taşıyamıyor, kilolu olmaktan olabilir. Önceden şınavı da yapamazdım, kiloluydum o zaman. Ama şu an fazla olmasa da eskisinden daha iyi yapıyorum. Barfiks çubuğu almıştık ama asamadık. Spor salonunda yapıyorum o yüzden. Asılmak işe yarar mı? Boy 174-175 falan, kilo da 91-93 civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden hiç şınav çekemezdim, 1-2'den sonra yığılırdım yere. Şu an fazla olmasa da ortalama 10-15 arası çekiyorum. Bunun gibi barfiks de yapmak istiyorum. Kolda güç var, yağlıyım ama kasım var yani. Yarıya kadar zıplayıp anca öyle kalkabiliyorum, sonra aşağı indikten sonra gelmiyor. Bir daha büyük ihtimalle kaslar vücudu taşıyamıyor, kilolu olmaktan olabilir. Önceden şınavı da yapamazdım, kiloluydum o zaman. Ama şu an fazla olmasa da eskisinden daha iyi yapıyorum. Barfiks çubuğu almıştık ama asamadık. Spor salonunda yapıyorum o yüzden. Asılmak işe yarar mı? Boy 174-175 falan, kilo da 91-93 civarı.

Yapa yapa gelişirsiniz diye tahmin ediyorum. Asılmakda yararlı diye biliyorum.

Bu videodaki gibi egzersizler yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben günde en az 1 dakika asılı kalıyorum, faydasını çok gördüm, omurgamı düzleştirdi, kilo faktörü de önemli tabi.

Evet asılmak işe yarar. Aşağıdaki gibi dirsekleri büküp ayaklarınızı yukarı çekin. Her set ne kadar süre asılabiliyorsanız asılın. Toplam 4 set olabilir.

1678301433481.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı