Barfix

maverick84898

Picopat
Merhaba arkadaşlar. Bu gün merak ettiğim şeyi yine sizlere sormaya karar verdim. Bazı arkadaşlarım barfiks ile boylarını en az 5 cm uzattıklarını söylüyorlar ama benim kişisel düşüncem şu: Bence onlar zamanı geldiği için uzadılar yani barfiksle falan alakası yok, çünkü bende denedim ve sonuç alamadım. Sizin fikirleriniz neler? Sizce bu söylentiler birer efsane mi, yoksa gerçekten de barfiks boyu uzatmabilir mi? (Bahsettiğim arkadaşlar 16-17 yaşında)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bu gün merak ettiğim şeyi yine sizlere sormaya karar verdim. Bazı arkadaşlarım barfiks ile boylarını en az 5 cm uzattıklarını söylüyorlar ama benim kişisel düşüncem şu: Bence onlar zamanı geldiği için uzadılar yani barfiksle falan alakası yok, çünkü bende denedim ve sonuç alamadım. Sizin fikirleriniz neler? Sizce bu söylentiler birer efsane mi, yoksa gerçekten de barfiks boyu uzatmabilir mi? (Bahsettiğim arkadaşlar 16-17 yaşında)
Yardım eder ama doğrudan bir etkisi olacağını düşünmüyorum.

Epifiz plaklarının basınç altında olduğunda veya olmadığında uzatmayı etkilediğine dair bir araştirma sonucu yok. Tabi ki güncellemek gerek varsa duyan bilen bu konu hakkında araştırma kaynağıyla paylaşırsa tazelenmiş oluruz.

Boy uzatmak istiyorsan adam gibi uyu spor yap iyi beslen daha birşey yapmana gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı