xdsadow
Decapat
Daha fazla
Bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? İki kulaklığıda kullanmış, denemiş olan. Amacım oyunlarda kullanmak ve genel kullanım müzik, film vs. her alanda kullanacağım yani. Bana akıl verebilirseniz çok teşekkür ederim. Farklı kulaklıklarada açığım ama bu ikisini beğenmiş durumdayım şu an
Barracuda için ses kalitesi daha iyi deniyor ama Virtuoso XTninde malzeme kalitesi olarak çok iyi duruyor Barracuda Pro 1 2 sene içinde parçalınıcakmış gibi duruyor uzun süreli kullanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Hangisi daha iyidir?
www.akakce.com
Barracuda için ses kalitesi daha iyi deniyor ama Virtuoso XTninde malzeme kalitesi olarak çok iyi duruyor Barracuda Pro 1 2 sene içinde parçalınıcakmış gibi duruyor uzun süreli kullanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Hangisi daha iyidir?
Razer Barracuda Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 8.409,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!