Corsair Virtuoso RGB Wireless XT vs SteelSeries Arctis Nova Pro

Maxwell tüm senaryolarda iyi iş çıkartan bir kulaklık olması ve her şekilde kullanılabilmesi ile fiyatını hak ediyor. Diğer türlü olsa yine kablosuza o parayı vermeyi önermezdim.

2.4 kablosuz var, Bluetooth var, USB kabloyla kullanım var, 3.5mm jack var. Çıkartılabilir mikrofonu var, çıkarttıktan sonra da görüşme yapılabilmesi için görünmez bir mikrofonu daha var. Devasa planar bir sürücüsü var. Var oğlu var. Daha ne olsun?

Hocam kuzenim mısıra gidiyor terslik çıkmazsa Maxwell alacağım geldiğin de size BlackShark'den maxwele geçiş hissiyatımı anlatırım mükemmel kulaklık gibi görünüyor tek sıkıntııs bence 490 gram olması ama bazıları o hissedilmiyor diyor en iyi closed back Gaming headset alacağım galiba.

Hocam kuzenim mısıra gidiyor terslik çıkmazsa Maxwell alacağım geldiğin de size BlackShark'den maxwele geçiş hissiyatımı anlatırım mükemmel kulaklık gibi görünüyor tek sıkıntııs bence 490 gram olması ama bazıları o hissedilmiyor diyor en iyi closed back Gaming headset alacağım galiba.

Ağırlığı iyi dengeledilerse sıkıntı olmaz.

Bir kişi 8 saat oynadım hiçbir rahatsızlık hissetmedim bile demiş ki zaten olmadı saçımı arkaya doğru atar öyle takarım hem kafama çok baskı yapmamış olur. Bir de diyorlar ki Custom pad alın gerekli mi sizce?

Hocam bir de bir şey diyeceğim mısırdan alındığından sonra Türkiye'ye getirdiklerin de gümrük vergisi kaç tutar ne kadar biner üstüne.

Son düzenleme:
Hiç bilmiyorum.

18 olur demiş herkes.

Hiç bilmiyorum.

Hocam bir arkadaş demiş ki yurt dışına gittiğinizde kulaklığı kutudan çıkarın valize koyun şahsi ürün sayıldığından hiçbir ödeme yapmazsınız ben yaptım hiç de ödeme yapmadım demiş herkes de beğeni atmış bu işe yarar mı?

Son düzenleme:
18 olur demiş herkes.

Hocam bir arkadaş demiş ki yurt dışına gittiğinizde kulaklığı kutudan çıkarın valize koyun şahsi ürün sayıldığından hiçbir ödeme yapmazsınız ben yaptım hiç de ödeme yapmadım demiş herkes de beğeni atmış bu işe yarar mı?

Evet sürekli kullandığı bir şey gibi gösteriyor o zaman. Ödemeye yapmayabilir evet.

Evet sürekli kullandığı bir şey gibi gösteriyor o zaman. Ödemeye yapmayabilir evet.

Hocam maxweli çok kötüleyenler var bazıları efsane diyor bazıları çöp diyor endişeye düştüm Discord da mikrofonu çok kötüymüş Astro'a 50 X nasıl sizce. Ve Maxwell kötü imagining almış.

Son düzenleme:
Hocam maxweli çok kötüleyenler var bazıları efsane diyor bazıları çöp diyor endişeye düştüm Discord da mikrofonu çok kötüymüş Astro'a 50 X nasıl sizce. Ve Maxwell kötü imagining almış.

A50X incelemesini izlemiştim ama hatırlamıyorum. Bu adamın yorumları baya güzel. Kulaklıklardan anlıyor ama oyuncu gözünden yorumluyor. A50X vs Maxwell yorumladığı bir timestamp mevcut. Bakın bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı