Barracuda X alınır mı?

Bütçe nedir? Bağlantı kopma sorunları var.

Evet, donglesi kendi kendine bağlı değil görünüyor, sök tak falan yapıyorum kafayı yiyer. 3 günde 1 oluyor bu ve oyunun ortasında oluyor. Kulaklığın tuşuna basılı tutarak resetlemek ve PC'den dongleyi 3-4 kere sök tak yapmak zorunda kalıyorum. Onun dışında çok güzel kulaklık.

Evet, donglesi kendi kendine bağlı değil görünüyor, sök tak falan yapıyorum kafayı yiyer. 3 günde 1 oluyor bu ve oyunun ortasında oluyor. Kulaklığın tuşuna basılı tutarak resetlemek ve PC'den dongleyi 3-4 kere sök tak yapmak zorunda kalıyorum. Onun dışında çok güzel kulaklık.

Ses kalitesi iyi olsa da sorunları yüzünden önermiyorum. Bağlantı kopma sorunları yaşayan çok.

BlackShark V2 Pro kırılma sorunlu. ROG pelta rakipsiz bu butcelerde. FPS mi oynuyorsun yoksa karışık mi?
FPS ağırlıklı, 2-3 saat de hikaye oyunu oynarım arada.

FPS ağırlıklı, 2-3 saat de hikaye oyunu oynarım arada.
Sadece FPS için Cloud 3 S de onerebilirim, fakat muzik vesaire konularda ROG Pelta'dan epey geride, ROG Pelta EQ ayarlarıyla birlikte gayet iyi oluyor muzik icin de.

Ayrıca mikrofon onemliyse HS80 Max onerebilirim, fakat kafan büyük ise almani onermem, kronik iskelet kırılma sorunu bulunuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı