Barro Adlı Oyunda "Unable to initialize Vulkan video driver" Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

KaanKalay2121

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 Gb
Ekran kartı
ATI Mobility Radeon HD 4500/5100 Series
İşlemci
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7450 @ 2.13GHz (2
Merhaba arkadaşlar, bugün Barro adlı oyunu aldım, indirdim. Açarken daha giriş ekranına gelmeden Ek'teki hatayı veriyor. Ne yapmalıyım? Bu hatayı görmemek için herhangi bir şey yapılabilir mi? İyi Sosyaller.

hata.PNG

Merhaba arkadaşlar, bugün Barro adlı oyunu aldım, indirdim. Açarken daha giriş ekranına gelmeden Ek'teki hatayı veriyor. Ne yapmalıyım? Bu hatayı görmemek için herhangi bir şey yapılabilir mi? İyi Sosyaller.

Eki Görüntüle 2014723
Ekran kartınızı güncellemeyi deneyin eğer olmazsa, "SC Jogos Launcher.exe" adlı uygulamayı "--rendering-driver opengl3" parametresiyle başlatın.

Son düzenleme:
AMD Catalyst Control Center adlı uygulamayı indirdim. Driver'mı bilmiyorum
Aygıt yöneticisine girin, görüntü bağdaştırıcılarından ekran kartınızı seçip sağ tıklayın, "Sürücü güncelleştir" dedikten sonra sürücü yüklü diyorsa hali hazırda bir tane var demektir. Kontrol eder misiniz?

Hocam orada mısınız? Oyunu oynamak istiyorum da.
Merhaba, oyun oynuyordum daha şimdi kontrol edebildim mesajları.

Bide Hocam, sizin adınız da mı Kaan?
Bence bunu konuşmanın doğru yeri burası değil, sürücü probleminize odaklanalım.

Aygıt yöneticisine girin, görüntü bağdaştırıcılarından ekran kartınızı seçip sağ tıklayın, "Sürücü güncelleştir" dedikten sonra sürücü yüklü diyorsa hali hazırda bir tane var demektir. Kontrol eder misiniz?

Merhaba, oyun oynuyordum daha şimdi kontrol edebildim mesajları.

Bence bunu konuşmanın doğru yeri burası değil, sürücü probleminize odaklanalım.
hata2.PNG

Hocam bir araştırdım fakat o denli eski bir ekran kartında yeni sürücüler bulunmadığından Vulkan desteklenmesi pek söz konusu değil, oyunu oynamanız mümkün olmayabilir

"SC Jogos Launcher.exe" Diye bir dosya var mı oyun klasöründe?

Son düzenleme:
Hocam bir araştırdım fakat o denli eski bir ekran kartında yeni sürücüler bulunmadığından Vulkan desteklenmesi pek söz konusu değil, oyunu oynamanız mümkün olmayabilir

"SC Jogos Launcher.exe" Diye bir dosya var mı oyun klasöründe?
var hocam

onu açıncada aynı şeyi diyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı