Barro Adlı Oyunda "Unable to initialize Vulkan video driver" Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

KaanKalay2121

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 Gb
Ekran kartı
ATI Mobility Radeon HD 4500/5100 Series
İşlemci
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7450 @ 2.13GHz (2
Merhaba arkadaşlar, bugün Barro adlı oyunu aldım, indirdim. Açarken daha giriş ekranına gelmeden Ek'teki hatayı veriyor. Ne yapmalıyım? Bu hatayı görmemek için herhangi bir şey yapılabilir mi? İyi Sosyaller.

hata.PNG

Kısayolunu oluşturun, sağ tıklayıp "Özellikler" deyin. Hedef kısmından aynen şu şekilde parametreyi ekleyin.
Eki Görüntüle 2015318
Ben Steam programından örnek verdim siz direk oyunu yapın.
Yine hata veriyor. SC Jogos Launcher.exe'nin masaüstünde kısayolunu oluşturdum ve dediklerinizi yaptım. Ek'teki hatayı veriyor.
hata4.PNG

Son düzenleme:
:( Anladım hocam yine de teşekkür ederim.

Hocam Siz İlk Mesajınızda DDU demiştiniz. O Programı Nasıl Kullanabilirim?

Dostum merhaba, hala aynı sorunu yaşıyor musun?

@KaanKalay2121

Son düzenleme:

Dostum merhaba, hala aynı sorunu yaşıyor musun?

@KaanKalay2121

Evet. Hala yaşıyorum. Sizin attığınız konuya baktım ama pek bir şey anlamadım. Bir de hayatımda hiç böyle bir şey yapmadığım için korkuyorum ekran kartı Driver'ını silip geri yükleyemezsem veya ekran siyah kalırsa diye.

Windows masaüstü üzerinde boş bir yere sağ tıkla, boş kısayol oluştur. Kısayolun hedef dizinine oyunun dizin kodunu kopyala yapıştır yap, ardından boşluk bırakıp bahsettiğim parametreyi ekle.

Kısayolunu oluşturun, sağ tıklayıp "Özellikler" deyin. Hedef kısmından aynen şu şekilde parametreyi ekleyin.
Eki Görüntüle 2015318
Ben Steam programından örnek verdim siz direk oyunu yapın.
Aynen şunun gibi dostum.

Windows masaüstü üzerinde boş bir yere sağ tıkla, boş kısayol oluştur. Kısayolun hedef dizinine oyunun dizin kodunu kopyala yapıştır yap, ardından boşluk bırakıp bahsettiğim parametreyi ekle.

Aynen şunun gibi dostum.

Bir tane örnek gösterir misiniz? Ne demek istediğinizi anlamadımda. Bide hangi dosyanın kısayolunu oluşturmalıyım? SC Jogos Launcher'mı yoksa direkt Barro.exe'mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı