Baş ağrısı nasıl geçer?

Vlussy

Hectopat
Daha fazla  
Bu aralar sağlam bir maratona sahibim. Fakat durmadan hasta oluyorum. 5 de kalkıyorum sabahları ders çalışıyorum. 8 de okula gidiyorum. Okulda baş ağrısı yaşıyorum. Uyuyana kadar normalde yaşanmıyordu. Artık yaşanıyor. Yardım eder misiniz bu konu hakkinda?

Sinüzit olabilirsin kanka aynısı bende de var hala. Ne yapıp edip burun akıntısını gidermeye bak eğer geçerse sinüzitsin.

Burun tıkanıklığı varsa sinüzit olabilir.
Onun harici bazi bas ağrıları migren yönünden galiba su icerek rahatlatilabilir ama eğer çok kötü oluyorsaniz kafanizi egdinizde bir ağırlık çöküyorsa sinüzit olmuşsunuzdur. Rahatlatabilmek icin sinüs temizleme paketi var ama kesin çözümü ağrı kesici almaktır.
11 yıldır bas ağrısı çeken biri olarak söylüyorum
Türk kahvesini koklamaniz da bir nebze rahatlatir.
Mide bulantısı oluyor mu ?

Arvales öneririm çok ağrıyorsa, evde bulunsun ama öyle her ağrıdığında da içme, benim ağrı gözüme vuruyor ve kafam patlayacak gibi oluyor genelde, o zaman direkt arvales içiyorum, hemen kesiyor.
Onun haricinde, kaşımın başlangıç kısmını sıkarak ovalıyorum, göz kısmına masaj yapıyorum genelde kendim, rahatlatıyor.

Bu videodaki gibi yapıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam en iyi MHRS üzerinden sağlık ocağınıza randevu alıp baktırın kendinize. En iyisini onlar bilir.

Arvales öneririm çok ağrıyorsa, evde bulunsun ama öyle her ağrıdığında da içme, benim ağrı gözüme vuruyor ve kafam patlayacak gibi oluyor genelde, o zaman direkt arvales içiyorum, hemen kesiyor.
Onun haricinde, kaşımın başlangıç kısmını sıkarak ovalıyorum, göz kısmına masaj yapıyorum genelde kendim, rahatlatıyor.

Bu videodaki gibi yapıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videolardaki yöntemlerin hiçbiri ağrıyı kesmiyor. Zamaninda ağrıdan kafami duvarlara vurduğum zaman denedim hiçbir fayda etmedi.
Arvales ağır bir ilaç kisinin yasina gore dozu ayarlanmasi gerek. 18 yasindan küçükseniz hapi yariya kirip içse daha iyi olur.

Bu videolardaki yöntemlerin hiçbiri ağrıyı kesmiyor. Zamaninda ağrıdan kafami duvarlara vurduğum zaman denedim hiçbir fayda etmedi.
Arvales ağır bir ilaç kisinin yasina gore dozu ayarlanmasi gerek. 18 yasindan küçükseniz hapi yariya kirip içse daha iyi olur.

Kesmiyor zaten, rahatlatıyor, dediğim gibi ağrı gözüme vurduğu için bende gayet işe yarıyor.
Genelde ilaç içmemeye çalışıyorum ama çok ağrırsa direkt içiyorum.
Arvales evet ağır, dediğiniz gibi yapabilir ama en etkili ağrı kesicilerden birisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı