@Selares Tabii aynı şey siyasetten örnek verelim, ülkenin battığını görüp halen takım tutar gibi tuttukları için görmemezlikten gelip övüyorlar. Kötü yanlarınızı da yüceltmeyi nasıl beceriyorsun şikeyi kabul edebiliyorsunuz anlam veremiyorum. Başka takımlar yapınca susmazsınız ama kendiniz yapınca normal gibi kabul ediyorsunuz ki?
Tuttuğun takımı mutlu olmak için tutuyorsan, tutmayacaksın. Seviyorsan bırakmayacaksın. Biz bu takıma gönlümüzü verdik. Bir 10 sene daha olamasak benim için hiçbir şey değişmez.
Trabzonlular ile hamsi diye dalga geçen kalın kafaya bile sahip olmayan insanlar genel de fenerliler olur ama bilmiyor lar ki kendileri "CİVCİV". Trabzonspor "Kaplan" temsil eder civciv değil.