Normal de Fenerbahçe demeyen birisiyim. Forum da olduğumuz için diyorum yoksa Şikebahçe olduklarını herkes biliyor. Eee ne demişler ben kendim için değil Şikebahçe için şike yaptım.@401533 İşte savunmaları bu adamların ne yapsın şike kapatmak istiyorlar konusu açılınca bunları yazarlar. Pelkas, 2011 kupası, Hamsi.Haha gülüyorum ya sizlere hamsi deyince ne oluyor hamsi en azından Fenerbahçe'nin yılından temiz.
Yazık kafana.
Burda benimle neyin yarışına giriyorsun? iki takımında kupaları, başarıları ortada!
Hababam lar bile diyor bizim 2 sınırımız var Trabzonspor ve Mahmut hoca diye. Şike ile kurulmuş bir kulüp. Şike ye harcadığınız parayı transfere ya da antreman sahalarına harcasanız şuan PSG olurdunuz merak etme.iki takımında kupaları, başarıları ortada!
Hahahaha. Aklandık biz kardeşim. Asıl sen 6S'nin son maçını anlat bakalım. 90+11 3 faul = gol.Normal de Fenerbahçe demeyen birisiyim. Forum da olduğumuz için diyorum yoksa Şikebahçe olduklarını herkes biliyor. Eee ne demişler ben kendim için değil Şikebahçe için şike yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.