Başarısız olan crackli yazılım sisteme zarar verebilir mi?

FAT1HIYY3

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar bugün ilk defa crackli yazılım kullandım ama Excel çok gerekti bana Office indirmeye de para yok malum. Bende crackli indirdim. Yüklendi ama aktivasyon yapılırken hata verdi. Bende aslında sevindim Office kullanabileceğim lisansı olmasa bile. Windows bu virüslüdür kardeşim diyerek engelledi :D. Peki sisteme zarar vermiş midir? Office kullanabiliyorum ama aktivasyon başarısız oldu yani birkaç ay işimi görür. Bu durumda crack aktif hale gelmiş midir? Veya bilgisayarımı yavaşlar mı?

Kısacası: Office yükleyip crackle aktivasyon etmek istedim Office yüklendi 1 ay çalışacakmış ama Windows aktivasyonu engelledi. Engellemesi de bir yandan iyi oldu hem Office hem no crack gibi :D şimdi bu crack işi başarısız olsa bile bilgisayarım yavaşlar mı? (bilgilerin çalınabilir vb. yazmayın bilgisayarımda özel bir bilgim yok hesabım çalınsa bile çok da umurumda olmaz hesap önemli değil benim için hatta bilgisayarıma hesap açarken bile sahte isim ile açtım o derecedeyim :D)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Defender kendi dosyalarını bile virüs olarak algılıyor :)

Ne alaka hocam Windows defender gayet yeterli bir program biliçli bir kullanıcı için gerekli her şeye sahip ayrıca kendi dosyalarını falan virüslü bulduğu yok uydurmayınız.

Ne alaka hocam Windows defender gayet yeterli bir program biliçli bir kullanıcı için gerekli her şeye sahip ayrıca kendi dosyalarını falan virüslü bulduğu yok uydurmayınız.
Hocam onu şaka olarak konuşuyorduk ama Windows defender güçlü bir antivirüs değil kabullenelim.
Gerçekten virüs mü yoksa Defender crack olduğu için mi öyle algıladığına göre değişir.
Valla hocam zaten sıkıntı o hangi AV indirsem virüs diyecek. Windows Defender dediğine göre

HackTool/Win32/AutoKMS (tam olarak böyle yazılmadı ama hacktool win32 autokms dedi bi bildiğim o)

Hocam onu şaka olarak konuşuyorduk ama Windows Defender güçlü bir antivirüs değil kabullenelim.

Eğer gidip sağlam virüslü 100lerce dosya yazan virüsler kurarsanız onu bile engelleyecek programlar çok Kaspersky kullanırken bile görmediği virüsleri tespit ettim eğer gidip bilmediğiniz linklere tıklamaz ve güvenmediğiniz crakli dosyaları kullanmazsanız Windows Defender yetersiz değil gayet yeterli 4 yıldır kullanıyorum 2 yıl Kaspersky yükledim onun hiçbir etkisi yok sadece Defender ile devam ediyorum kernel seviyede taraması ve Windows Update ile sürekli güncel tutulması, buna nasıl yetersiz diyebiliyorsunuz?

Eğer gidip sağlam virüslü 100lerce dosya yazan virüsler kurarsanız onu bile engelleyecek programlar çok Kaspersky kullanırken bile görmediği virüsleri tespit ettim eğer gidip bilmediğiniz linklere tıklamaz ve güvenmediğiniz crakli dosyaları kullanmazsanız Windows Defender yetersiz değil gayet yeterli 4 yıldır kullanıyorum 2 yıl Kaspersky yükledim onun hiçbir etkisi yok sadece Defender ile devam ediyorum kernel seviyede taraması ve Windows Update ile sürekli güncel tutulması, buna nasıl yetersiz diyebiliyorsunuz?
Tamam da eğitim için office şart (üniversite için demiyorum) bana da lazımdı kurdum çalışıyor 1 ay çalışacak lisans yok diyor. Crack çalışmadı yani crack çalışmasa bile zarar verebilir mi? asıl konu bu.

Windows defender hep açıktı zaten 2 defa virüs yedim en basit virüslerdi yani bat uzantılı virüsler kadar dandik virüsü durduramadı.

Tamam da eğitim için Office şart (üniversite için demiyorum) bana da lazımdı kurdum çalışıyor 1 ay çalışacak lisans yok diyor. Crack çalışmadı yani crack çalışmasa bile zarar verebilir mi? Asıl konu bu.

Windows Defender hep açıktı zaten 2 defa virüs yedim en basit virüslerdi yani BAT uzantılı virüsler kadar dandik virüsü durduramadı.

Bilinçli bir kullanıcı kısmın altını çizerim , ayrıca illa crackli kullanmanıza gerek yoktu Office 2007 kurup lisans anahtarı Google'da tonlarca mavcut orijinal şekilde kullanabilrsiniz(buradan link atmamam e postanızı yazarsanız atarım Office 2007 işinizi görürse) crack yarım kalmış olsa bile virüs girmiş olabilir mwb ya da Kaspersky ile tam tarama yaptırıp bakabilirsiniz.

Bilinçli bir kullanıcı kısmın altını çizerim , ayrıca illa crackli kullanmanıza gerek yoktu Office 2007 kurup lisans anahtarı Google'da tonlarca mavcut orijinal şekilde kullanabilrsiniz(buradan link atmamam e postanızı yazarsanız atarım Office 2007 işinizi görürse) crack yarım kalmış olsa bile virüs girmiş olabilir mwb ya da Kaspersky ile tam tarama yaptırıp bakabilirsiniz.
Hocam office 2007 maalesef isteklerimi karşılamaz. Ayrıca bu crack'i çok fazla kişi kullanıyor ve verilen yorumlara göre virüssüz. Ama ne bileceğim kendi yan hesabından yazmadığını dicemde 100 yorum var tahminen ve kötü virüslü diyen yok.
Bu arada umarım sizi meşgul etmiyorumdur ama bir sorum olacaktı, Format atarken eğer elektrikler giderse bu ne tür sorunlar çıkarır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı