Elektronik Baseus 100W 4 bağlantı noktalı şarj cihazı + 100W hızlı şarj kablosu 744,44 TL

4 çıkıştan toplam 100W veriyor sanırım. Yani iki tane 60W cihazı tam beslemeyecektir. Birine 60 birine 40 veya ikisine de 50 veriyor.
 
Tam aradığım ürün 33wlık adaptörle idare etmeye çalışıyorum laptopumla oyun açınca direkt bitiyor pil. Fakat fiyatı bir tık pahalı 100wların yaygınlaşmasını ve fiyatların inmesini bekleyeceğim ben.
 
Tam aradığım ürün 33W'lık adaptörle idare etmeye çalışıyorum laptopumla oyun açınca direkt bitiyor pil. Fakat fiyatı bir tık pahalı 100wların yaygınlaşmasını ve fiyatların inmesini bekleyeceğim ben.

Tek giriş önemliyse sizin için daha uygunları vardır fakat hem 100W hem çoklu giriş varsa bu fiyatların altına kolay kolay düşmez.
 
Örgü olanlara kıyasla daha az dayanıklıdır fakat kutu içerisinden çıkan klasik kablolardan daha sağlam. Dikkatli kullanmakta fayda var.

O tip kablolardan 1 yıldır kullanıyorum Huawei kulaklığımın kutusundan çıkmıştı hala dış plastiğinde deforme yok. Baseus örgü kabloyu da 2 yıldır kullanıyorum çok kaliteli kabloymuş hala sapasağlam. Genelde örgü kablolarda sürekli dolayıp açınca örgü kaplamada şekil bozukluğu oluyor benim kablomda olmadı(henüz).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı