Elektronik Baseus Bowie MA10 TWS

Kulağıma her kulaklık olmuyor maalesef. Sizce bu çok kaba bir kulaklık mı? Biraz büyük gözüktü bilemedim.

Çok uzun süre bu kulaklığı kullandım kulak yapıma uyuyordu ama değişme vakti geldi gibi. Baseus da uyumlu olur mu sizce?

Kulağıma her kulaklık olmuyor maalesef. Sizce bu çok kaba bir kulaklık mı? Biraz büyük gözüktü bilemedim.

Çok uzun süre bu kulaklığı kullandım kulak yapıma uyuyordu ama değişme vakti geldi gibi. Baseus da uyumlu olur mu sizce?
Aynı kulaklığa sahiptim, sıkıntısız oturdu.

Aynı kulaklığa sahiptim, sıkıntısız oturdu.

Ürün hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. aptX desteği olmaması bir eksi mı sizce? Gecikmesi nasıl oyun oynanır mı (nadiren girerim)? Bunların dışında artı ve eksileri söylerseniz memnun olurum.

Ürün hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. aptX desteği olmaması bir eksi mı sizce? Gecikmesi nasıl oyun oynanır mı (nadiren girerim)? Bunların dışında artı ve eksileri söylerseniz memnun olurum.
Hocam şu ana kadar tek kötü izlenimim stok halinin oldukça Basslı olması. Bunu da ufak bir EQ ayarı yaparak düzeltebiliyorsunuz. Onun dışında aptX olmamasının bir eksisini göremedim henüz. Gecikmesini denemedim, onun dışında ANC'sini oldukça beğendim. Kendi isteğinize göre tuş atamaları yapılabilmesi çok hoş(Dokunmatikli, basılabilir tuş yok.) beğenmediğim diğer husus kutusu gerçekten çok büyük. Telefonla beraber cebinize koyduğunuz da hatta tek başına bile cebe koyulduğunda çok büyük ve kaba duracaktır.

Hocam şu ana kadar tek kötü izlenimim stok halinin oldukça basslı olması. Bunu da ufak bir EQ ayarı yaparak düzeltebiliyorsunuz. Onun dışında aptX olmamasının bir eksisini göremedim henüz. Gecikmesini denemedim, onun dışında ANC'sini oldukça beğendim. Kendi isteğinize göre tuş atamaları yapılabilmesi çok hoş(dokunmatikli, basılabilir tuş yok.) Beğenmediğim diğer husus kutusu gerçekten çok büyük. Telefonla beraber cebinize koyduğunuz da hatta tek başına bile cebe koyulduğunda çok büyük ve kaba duracaktır.

Kutusu sorun olmaz yüksek ihtimalle çanta vesaire kullanıyorum. Kendi uygulaması bulunuyor sanırım tuş atamaları yapabildiğimize göre. Anlatımınız için teşekkürler. Oldukça bass seven bir insanım zaten almayı düşüneceğim yarın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı