Baseus SW Motion Gamepad İncelemesi

Ben de gamesir t4 almayı düşünüyorum. Ama aliexpressden olması beni biraz düşündürüyor. Gümrükte felan sıkıntı oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Ben de gamesir T4 almayı düşünüyorum. Ama AliExpress'den olması beni biraz düşündürüyor. Gümrükte falan sıkıntı oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Hocam bu konuyu bayağıdır araştırıyorum. Gamesir kullanan kişilerle görüştüm vs. falan derken bulaşmamak en iyisi gamesir markaya. Çünkü kullandıkları malzemeleri bizim tamirciler tamir edemiyormuş. Yani bir parça vs. gittiği an mefta oluyor cihaz. Ya yenisini alacaksın ya da öyle devam edeceksin. Bu yüzden siparişi iptal ettim ve DS4 almaya karar verdim 2.el. Windows uyumluluk falan falan cart curt. Programla hallediyorsun yani. Pile vereceğimiz para yerine DS4'ün Windows programını uğraşmayı yeğlerim. Zaten ilk baş uğraşıyorsun sonrası otomatik. Xbox daha uyumlu ama pil falan çok kötü yani. O paraya pille kullanmak yada pile para vermeyeceğim diye kablo ile kullanmak bana koyar. DS4 bozulursa sınırsız yere götürme ve tamir ettirme imkanınız var. Daha uzun ömürlü olacağı için 2.el DS4 alıyorum. Hatta yarın alacağım para gelsin. Benim tavsiyem size budur. Mağdur olmanızı istemem ama karar sizindir. Sonuç olarak hiç macera aramaya gerek yok.

Bence de bende trust gxt 540 aldım 150 tl ye güzel çıkarsa bir tane daha almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…