Basilisk V3 vs G502 vs g 502 X

TaKTiKcell

Decapat
Daha fazla  
Bu farelerden birini almak niyetindeyim, hangisini önerirsiniz? Başka bunlara benzer modeller varsa paylaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında Basilisk V3 daha iyi bir model, G502X her ne kadar yeni bir ürün olsa da kauçuk kablosu sebebiyle bana kalırsa tercih edilmeyecek bir model. G502 de zaten eski bir model, o yüzden alınmaz. Basilisk V3 alın. Ek olarak bakmak isterseniz de Glorious Model I ürününe de bakabilirsiniz.

Ben de ona daha yatkındım zaten, klavye olarak Black Widow TKL V3 kullanıyorum, program karmaşası da olmaz, teşekkürler.

Aralarında Basilisk V3 daha iyi bir model, G502X her ne kadar yeni bir ürün olsa da kauçuk kablosu sebebiyle bana kalırsa tercih edilmeyecek bir model. G502 de zaten eski bir model, o yüzden alınmaz. Basilisk V3 alın. Ek olarak bakmak isterseniz de Glorious model ı ürününe de bakabilirsiniz.

Aralarında Basilisk V3 daha iyi bir model, G502X her ne kadar yeni bir ürün olsa da kauçuk kablosu sebebiyle bana kalırsa tercih edilmeyecek bir model. G502 de zaten eski bir model, o yüzden alınmaz. Basilisk V3 alın. Ek olarak bakmak isterseniz de Glorious Model I ürününe de bakabilirsiniz.
G502X daha mantıklı çünkü fark edilebilir derecr daha hafif ve daha fazla makro tuşu bulunmakta basilisk'in tek artısı kablosu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı