Adres doğru. Acaba ne sıkıntı oldu. Siz mail adresi verebilir misiniz?
Prensip gereği buradan iletişim paylaşmıyorum maalesef derdinizi buraya yazın ben olmasamda biri muhakkak yardımcı olur.
Adres doğru. Acaba ne sıkıntı oldu. Siz mail adresi verebilir misiniz?
Bu ürünü sanırsam 1 aylık paket almışsınız. Hâlâ devam ediyorsa benim de kullanma şansım varmı? Sistem nasıl onu soracaktım.Prensip gereği buradan iletişim paylaşmıyorum maalesef derdinizi buraya yazın ben olmasamda biri muhakkak yardımcı olur.
Bu ürünü sanırsam 1 aylık paket almışsınız. Hâlâ devam ediyorsa benim de kullanma şansım var mı? Sistem nasıl onu soracaktım.
Hesabı paylaşabilir misiniz peki?Yanlış okudunuz sanırım 1 aylık paket olanları iade ettim bu ürün sizin oluyor satın alınca ama yukarıda bir arkadaş yazmış hiçbir veriyi kurtaramadım diye ben yaklaşık 640-650 GB veri kurtardım kurtardığım veriler Cad 3dmax office dokümanları fotoğraf ve videolar yani karışık birçok dosyayı kurtardım.
Hesabı paylaşabilir misiniz peki?
Hocam ben C: Diskime format attım user dosyaları %appdata% tarzı dosyalar geri gelir mi?
LLF nedir hocam uefi formatı yaptım usb ile yaptıktan sonra disk biçimlendi ve silindiLLF ile silinmediyse disk, her turlu silinen dosyalari geri getirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.