Başıma gelen saçma olay!

Sonra niye ı*rkçısınız diyorlar benim ülkemde kendi insanım rahat gezemiyorsa ı*rkçının en alası olurum.

Eskiden ırkçı biri değildim şimdi böyle olaylar görmekten ırkçı oldum iyice.

Eskiden de ırkçıydım şu an daha da fazla ırkçıyım. Hala daha hümanist takılanlardan nefret ediyorum. Irkçılığı kötü bir şey diye yıllarca boyayanlardan da nefret ediyorum. Hiçbir bedevi Avrupa'lı bir insanla eşit olamaz, olmamalı da. Araplar bizimle aynı şartlarda ya da bizden daha iyi şartlar da yaşamamalı. Onların hak ettiği tek yer pis çölleri ve benim ülkemde benden daha iyi yaşamaları sinir bozucu. Onların tipleri, dinleri, dilleri her şeyi beni rahatsız ediyor. Hareketleri rahatsız ediyor. Çocukları, kadınları, her şeyleri rahatsız edici. Dünyanın en gereksiz toplumu Mezopotamya çöplüğünün insanları.

Son düzenleme:
Ataman kardeşliğinemi katılsak ne yapsak.

Avrupalıda orta doğulu da aynı. Türkün türkten başka dostu yoktur.

Yakında silah taşıyacaklar bize de silah lazım.
Geçen gün arkadaşlarımla sahilde otururken gördüm. Afganların belinde bildiğin satır var satır. Ben de gördükten sonra emin olmadığım yere emanetle gidiyorum. Ülkemin bana verdiği güvene bak. Ölmemek için ne hallere girdik.

Türk milliyetçiliği yaramıyor artık. Orta doğulu oluyoruz bizde. Orta doğunun da Avrupa'yla aynı olması hulk kadar gerçek.
O manada demedim tabiki bir avrupalı ile bir ortadoğulu aynı değil ama geçmişte bize yaptıkları şeyler yüzünden öyle söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…