Başıma gelen saçma olay!

Bakkaldan geliyordum ve 3-4 tane %90 kürt insanlar laf falan attılar. Cevap vermeden gittim. "baksana len şt" diye bağırdılar küfür falan ettiler. Baktım hayırdır dedim, yaşın kaç falan dediler. Sana ne falan dedim. "sana buradan bir korum" falan dedi. Bak işine abicim dedim ve uzaklaştım. Onları orada dövebilirdim ama hiç uğraşılmaz eli bıçaklı geziyor bunlar. İşin sonucu artık bakkala bile gidemiyoruz. Bunların önüne geçilsin lütfen. Twitter'da gezerken böyle bir haber daha gördüm.
Irkçı olduğumdan değil ama çoğu böyle. Suriyeli, Afgan vs.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonra niye ı*rkçısınız diyorlar benim ülkemde kendi insanım rahat gezemiyorsa ı*rkçının en alası olurum.

Eskiden ırkçı biri değildim şimdi böyle olaylar görmekten ırkçı oldum iyice.

Eskiden de ırkçıydım şu an daha da fazla ırkçıyım. Hala daha hümanist takılanlardan nefret ediyorum. Irkçılığı kötü bir şey diye yıllarca boyayanlardan da nefret ediyorum. Hiçbir bedevi Avrupa'lı bir insanla eşit olamaz, olmamalı da. Araplar bizimle aynı şartlarda ya da bizden daha iyi şartlar da yaşamamalı. Onların hak ettiği tek yer pis çölleri ve benim ülkemde benden daha iyi yaşamaları sinir bozucu. Onların tipleri, dinleri, dilleri her şeyi beni rahatsız ediyor. Hareketleri rahatsız ediyor. Çocukları, kadınları, her şeyleri rahatsız edici. Dünyanın en gereksiz toplumu Mezopotamya çöplüğünün insanları.

Son düzenleme:
Eskiden de ırkçıydım şu an daha da fazla ırkçıyım. Hala daha hümanist takılanlardan nefret ediyorum. Irkçılığı kötü bir şey diye yıllarca boyayanlardan da nefret ediyorum. Hiçbir bedevi Avrupa'lı bir insanla eşit olamaz, olmamalı da. Araplar bizimle aynı şartlarda ya da bizden daha iyi şartlar da yaşamamalı. Onların hak ettiği tek yer pis çölleri ve benim ülkemde benden daha iyi yaşamaları sinir bozucu.

Avrupalıda orta doğulu da aynı. Türkün türkten başka dostu yoktur.

Çukur gibi diziler sağ olsun, herkes kendini mafya babası zannetmeye başladı. Racon kesmeler falan.
Evet, sonra o diziyi veren kanal haberlerde "video oyunları şiddete yol açtı" diye haber yapıyor. :D

Yakında silah taşıyacaklar bize de silah lazım.
Geçen gün arkadaşlarımla sahilde otururken gördüm. Afganların belinde bildiğin satır var satır. Ben de gördükten sonra emin olmadığım yere emanetle gidiyorum. Ülkemin bana verdiği güvene bak. Ölmemek için ne hallere girdik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı