Başıma gelen saçma olay!

İnsanların yapısı bozulmuyor yapısı bozuk olan insanların yapısı bozuluyor. Sizin düşünceniz mafya teması olan diziler insanların yapısını bozuyor. Bu yanlış bir düşünce'dir. Bu bakış açısına göre 'The godfather' veya 'Sopranos' gibi diziler de insanların yapısını bozuyor.
Ben sadece bildiklerimi söylerim hocam. Türkiye'de The Godfather yayınlanmadı hiç TV'de ve o film depresyon ve yalnızlık hissettiriyor insana. Pek etkisi olmaz.

Ben sadece bildiklerimi söylerim hocam. Türkiye'de the godfather yayınlanmadı hiç TV'de ve o film deprasyon ve yalnızlık hissettiriyor insana. Pek etkisi olmaz.

Bu konuyu burada kapatmak en iyisi olur. Benim istediğim sadece kurtlar vadisi gibi bir diziyi sıfır bir çukur gibi dizilerle yan yana koymayın ayrıca bir fanboy değilim.

Bakkaldan geliyordum ve 3-4 tane %90 Kürt insanlar laf falan attılar. Cevap vermeden gittim. "Baksana len şt" diye bağırdılar küfür falan ettiler. Baktım hayırdır dedim, yaşın kaç falan dediler. Sana ne falan dedim. "Sana buradan bir korum" falan dedi. Bak işine abicim dedim ve uzaklaştım. Onları orada dövebilirdim ama hiç uğraşılmaz eli bıçaklı geziyor bunlar. İşin sonucu artık bakkala bile gidemiyoruz. Bunların önüne geçilsin lütfen. Twitter'da gezerken böyle bir haber daha gördüm.
Irkçı olduğumdan değil ama çoğu böyle. Suriyeli, Afgan vs.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım böyle yapanlar bir gün karşıma çıkar da kemiklerini kırana kadar döverim hepsini son zamanlar da mültecilere karşı büyük bir nefret var içimde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı