Başıma gelen saçma olay!

Bir de ataman kardeşliği diye grup çıkmış onlara ne demeli.

Üç kuruş, ramo, kurtlar Vadisi'de sağ olsun.
Ha bir de sıfır bir var.

Çukur sıfır bir gibi diziler gerçek dünya ile aynıdırlar dışarıya bakarsın aynı mahalle sokağa bakarsın aynı sokak. Fakat kurtlar vadisin de bu farklıdır kullanıcılar gerçek dünyadan başka bir yerde olduklarını hissettirirler. Mesela neden ezel gibi bir diziyi yazmadınız amacım şu dizi iyi bu dizi kötü demek değil.

Mahallenin kekolarıdır. Kendilerini "o yerin ağası" olarak zannederler.
Ankaranın en keko bulunan mahallelerinde oturuyorum (tam adres vermek istemiyorum burarada) o tarz tiplerin çoğu falan tanır beni Ama şükür onlardan değilim. Her neyse, geçenlerde konu sahibindeki gibi olay başıma geldi hepsini şaplak manyağı yaptım (3vs1 attım) ondan sonra her gördüklerinde selam verip, bi isteğimin olup olmadığını soruyorlar

Ezeli hiç duymadım hocam.

Böyle kişiler hayatım da en gıcık olduğum tipler.

Benim gencim bu ülkede daha basit bir bilgisiyar alamıyorken bunlar sahillerde cafelerde nargile keyfi yapıyor.

Genelde bu tarz diziler yüzünden insanların yapısı bozuluyor hocam.

İnsanların yapısı bozulmuyor yapısı bozuk olan insanların yapısı bozuluyor. Sizin düşünceniz mafya teması olan diziler insanların yapısını bozuyor. Bu yanlış bir düşünce'dir. Bu bakış açısına göre 'The godfather' veya 'Sopranos' gibi diziler de insanların yapısını bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…