Başıma gelen saçma olay!

En iyisi bir olup bunları dövmek zaten 515 haşimi diye bir Arap toplulukları da var.

Ben sadece bildiklerimi söylerim hocam. Türkiye'de The Godfather yayınlanmadı hiç TV'de ve o film depresyon ve yalnızlık hissettiriyor insana. Pek etkisi olmaz.

Ben sadece bildiklerimi söylerim hocam. Türkiye'de the godfather yayınlanmadı hiç TV'de ve o film deprasyon ve yalnızlık hissettiriyor insana. Pek etkisi olmaz.

Bu konuyu burada kapatmak en iyisi olur. Benim istediğim sadece kurtlar vadisi gibi bir diziyi sıfır bir çukur gibi dizilerle yan yana koymayın ayrıca bir fanboy değilim.

Umarım böyle yapanlar bir gün karşıma çıkar da kemiklerini kırana kadar döverim hepsini son zamanlar da mültecilere karşı büyük bir nefret var içimde

Umarım böyle yapanlar bir gün karşıma çıkar da kemiklerini kırana kadar döverim hepsini son zamanlar da mültecilere karşı büyük bir nefret var içimde.

Benim de aynı şekilde yakında yaygara kopacak gibi.

Bir de bu döl israfları sosyal medyadan Türkleri göndereceğiz diye paylaşım yapıyorlar alayını idam etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…