Başımdan geçen paranormal olay

latrusxr

Yoctopat
Daha fazla  
Olay 2022 Haziran ve Temmuz başlarında yaşandı arkadaşlar.

Bahçe katında oturuyorduk İstanbul) Bakırköy'de 1+1 evde yalnız yaşıyordum.
Akşam vakitleri pencerelere yaklaşmaya korkuyordum ancak neden korktuğumu bilmiyordum.
Sonra bahçeden tabak düşürme sesleri, demire vurma sesleri gelince gece yarısı 02:40 civarlarında annemi aradım annem taksiyle eve geldi ve hemen Kur'an açtı ve dinletti
Çok rahatladım ondan sonra sesleri annem de duydu ve "kim var orada?" Diye seslendi pencerelere gidip açıp baktık kimse yoktu ancak ses geliyordu.
Günden güne olaylar arttı ve ben bunun bir insan olmadığını, anladım çünkü başta burun çekme sesi duymuştum
Hırsız olabileceğini düşündüler ben ve ailem ancak hırsız böyle yapamazdı.
Ondan sonra bir gün mutfakta annem yemek hazırlarken yanına gittim ve pencere açıkken sanki pencereden birisi bıçak uzatıp saldıracakmış hissiyatına kapılıyordum.
Kur'an'ın saffat suresini açınca boğazıma birisi yapıştı sanki
Eve girmek imkansız ötesi bir şeydi evdeyken sürekli baş ağrısı çekiyorduk
Bir gece yarısı bu olaylar varken annemle salonda otururken 03:20 civarları bahçeden bir kadın çığlığı sesi geldi ama sanki birini öldürüyomuş gibiydi camdan bakmaya korktuk.
Daha sonra bu işin böyle olmayacağını ve bir hocaya başvurmamız gerektiğini anladık
Evde zar zor bir durumda oturuyorduk rahatsız ediyorlardı sürekli çünkü
Bir keresinde o dönem yaz mevsiminde olduğumuzdan ötürü ev çok sıcaktı ama annem bir şeyin üflediğini söyledi serin bir rüzgar geldiğini daha sonra benim bacağıma onun da omzuna üflemiş bu arada sonra bütün ev birden bire buz devri misali çok soğuk oldu temmuzun ortasında
Bütün bu olayların sonu eve hoca getirdikten sonra öğrendik ki büyü yapılmış.
Bir daha da herhangi bir sorun olmadı.

Son düzenleme:
Hocam böyle bir olay yaşadınız ve video çekmediniz mi?
Video kaydı da vardı ancak yazı uzun olmasın diye o kısımları yazmadım.
Şöyle ki arabanın içinde 4 kişi var ve elleriyle gel gel işareti yapıyorlardı.
Annem bunu görüntülü diafondan izlemiş 10 dakika sonra ezan okunduğu zaman video da göründüğü gibi arabanın içinden olduğu gibi kayboluyorlar.
Araba bize ait değil yukarıdaki komşulardan birine aitti gidip sorduk o komşuya ancak ne arabası zorlanmıs ne de arabanın içine biri girmişti.
O video kaydını şuan buraya yükleme imkanım yok

Saçma buldum anlattıklarını. Ya rüyanda gördün ya da psikolojik problemlere ev sahipliği yapıyor olabilirsin.
Psikolojik problemlerim var ama şizofreni veya deli değilim o sesleri duyan tek ben değildim çünkü

Benim başıma daha garip bir olay geldi. Bizim oda da dua benzeri bir şey vardı. Bir gün hacet gidermek için kalktığımda yazının önünde duran bir varlık gördüm. Aileme durumu anlatınca Hocalık yapan komşumuzu çağırdı. Kaygılanmamam gerektiğini söyledi ve yazıyı duvardan çıkartıp yakmamı söyledi. Öyle yaptım ama kurtulamadım hayatımın bir döneminde odamda yattığım zaman karlarla kaplı bir ortamda bir igloda uyanıyordum. Yırtık pırtık yatağımın yanında çuval çuvalın içinde kaya kırmak için aletlerle uyanıyor bir trene binip tanımadığım insanlarla kaya kırıyor orada yorulup yatınca odamda uyanıyordum 20 gün kadar sürdü. Bu olayı aileme de anlatamadım sonra psikoloğa gittim hayatımın çok fazla tek düze olduğunu ve beynimin bana oyunlar oynadığını söyledi. İşin sonucunda bana seyahat önerdi. Samsun'a gittim 15 gün koptum sonra rüyalar yok oldu. Ben de size bir değişikliğin iyi gelebileceğini söyleyebilirim.

Dışarıdan her zaman saçma sapan sesler gelir zaten hepsini bir şeye yoracak olsaydım supernaturel çekerdim 15 sezon. evin soğuk olmasının alakasını anlamadım silüet görmek de normal insan her zaman olmayan şeyler görüyor aklında ne varsa ona yoruyor benzettiği şeyleri. hoca da bedavadan parayı almıştır fiş isteseydiniz vergisini ödemiş olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı