Başınıza Gelen En Tehlikeli Olay Ne?

12-13 sene önce arabayla duraktaki otobüse çarpmıştık. Kemerler takılı olduğundan ufak sıyrıklarla atlattık.

Dedem arabayı şehirlerarası yolda sürerken şeritleri karıştırıp karşı yöne geçmişti o esnada 140 la falan gidiyordu araba. Allah tan karşıdan gelen yoktu yoksa orada paket olmuştuk.

7-8 sene önce istemsiz olarak bir kavgaya karışmıştım ve kavgada biri beni şişlemeye çalıştı onu da hasarsız atlattım çok şükür.

2017 de filan bisiklet ile rampa aşağı girerken fren teli koptu ve terlik vardı durdurmadim kaza yaptım kayaya tosladım kafamı çok sert vurdum yüzüm ful kandı sonra iki kolumda çatlak vardı sol bacağımda şişlik oldu ve halen var ve agirisi halen devam ediyor beynimde zarar var mı diye hastanede 3 saat beklemiştim.

Bu da abmin arkadaşının anısı.
Dirft atayım derken bisiklet ile direksiyon karaciğerne girmiş ve parçalamış
Şimdi sağlı filan yerinde.

Bisikletin freni bozuk olduğu halde hızlı giderken önüme kamyonet çıkmıştı ve bisiklet durmayınca mecbur araba yoluna kırdım şans eseri araba yolu da boştu. İyi kurtuldum kamyonetin altına girebilirdim.

Gece otobanda 150-160 ile giderken farları olmayan bir tır önüme attı kendini. Ucuz atlattım. Ha birde döner sermaye ve rahat olması sebebiyle Adıyaman'a atandım deprem oldu. Onu ucuz atlatamadım işte.
Düzenleme: Konu eskiymiş şimdi fark ettim üstteki arkadaş yazınca yeni sandım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı