Basit bir hizmet açılır, o sırada yorumlar

Bilgisayarı donanımsal olarak nasıl temizlediği ve yazılımsal olarak nasıl düzelttiğine göre değişir arkadaşlar. Çok üstüne gitmeyin elemanın. Temizlik sonrası klipslerle kasa içi kablo düzeni yapan da var. Nadir de olsa.

Bazı işler kolaydır ama zaman alır. Bu zamanı vermek istemeyen de parasını verip yaptırır. Ben de isterim herkes teknolojiyi elektroniği falan öğrensin kendisi tamir etsin ama o işler oyle olmuyor.

Bir işi hakkıyla yapan adamı kimse sorgulamamali. Burada @SadeceBirİnsanAHuman senin kendine şunu sorman lazım. Baştan sağma mı yapıyorum yoksa hakkını veriyor muyum?

Tabii ki benzer şeyler. Haydi zor yemekleri geçtim. Sucuk ekmek, tost ve patates kızartması gibi basit yemekleri de sipariş edenler var. Buna göre değerlendirirsek sistem hızlandırma basit yemekleri yapmaktan daha uzun sürer.

Kanka gidiyorsun 1 tane uygulama kaldırıyorsun ayarlardan bir şeyler kapatıyorsun ohaa bilgisayarim hızlandırdı diyorsun 1 hafta sonra aynı şey tekrar oluyor.

Bilgisayarı donanımsal olarak nasıl temizlediği ve yazılımsal olarak nasıl düzelttiğine göre değişir arkadaşlar. Çok üstüne gitmeyin elemanın. Temizlik sonrası klipslerle kasa içi kablo düzeni yapan da var. Nadir de olsa.
Dostum, temizlik dediği bilgisayarda dosya silmek.

Olayı bilmeyenler için:

Kendisi diğer işleri deneyip bilgisayar konusunda bir iş denemediği için cahilce bir yorum yapmış, fazla kafa yormayın hocam bu tip insanlar hep olacak.

Bilinçli bir arkadaş hizmetini denemek istiyor. Discord üzerinden konuşurken randevu alınması gerektiğini söylüyor mucosoft. Ama ne oluyor? Akşam saatleri mucosoft bey çalışmıyor. En sonunda başka bir arkadaş deniyor ve Mucosoft'un dediği gibi kat kat bir performans artışı olmuyor. Para cukkalama denildiğinde, enayi avı denildiğinde mucosoft yediremiyor.

Eger oyleyse aldigi para direk haram. Ugrasiyorsa hak etmistir. Bilemem.

Haram mı? Hizmeti alan kişiye ne yapsın baştan bir işletim sistemimi yazsın. Zaten bu hizmetleri alan kişiler bilgisayar konusunda bilgisi olmayan insanlar tarafından alınıyor. Benim veya senin bilgin olduğu için bu yaptığı hizmet basit geliyor. İşin zor tarafıda var adam oraya FPS'yi kat kat artırırım diyor artmazsa ne yapacak para iadesi yapmak zorunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı