- Makaleler
- 2
Mesajı anlıntılamasaydın keşke üstte Recep senin diye başlıyor gülmekten yazamadım.
Mesajı anlıntılamasaydın keşke üstte Recep senin diye başlıyor gülmekten yazamadım.
Ghost desek ayakta orgazm olacak 10 yaşındaki küçük kardeşimiz.Mesajın tamamı kuralları yıkıp geçerken "Activision"a büyük harfle başlaması gözlerimi yaşarttı. Nasıl bir sevgisi varsa o durumda bile ihmal etmemiş.
Burak abi acımamış vermiş odunuUzun bir araştırma sonrasında bir diğer efsaneyi buldum.
Anlamadığım profil fotoğrafları niye aynı?
Arkadaşın profil fotoğrafını kopyalama amacınızı sordum. Ve konunun hala duruyor olması garipBerkehan Çepni Vakası
Lan recep senin amını sikiyim Dx10 uyumlu bir hile yapta ver bize sen oynadınmı tmm gerisine karışma sikimin tepesi orospu cocugu bok gibi paran var sikilmiş it olmayanlar ne yapacak ha birde cod a benzemesin konusuna gelelim Activision senin ananın amına kosun oç götregin kavsagı - - -...www.technopat.net
Arkadaşın profil fotoğrafını kopyalama amacınızı sordum. Ve konunun hala duruyor olması garip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.